Trein Gijón - Madrid prijzen vanaf € 36,25

29/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Gijón naar Madrid door trein

De reis van Gijón naar Madrid door trein is 383,18 km en duurt 5 uur en 39 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:28 en de laatste om 20:27. Het is mogelijk om te reizen van Gijón naar Madrid door trein voor slechts € 36,25 of zoveel als € 138,05. De beste prijs voor deze reis is € 36,25.

Laagste prijs€ 36,25
Reisduur5 uur en 39 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 36,25
Hoogste prijs€ 138,05
Eerste vertrek06:28
Laatste vertrek20:27
Afstand383,18 km
VertrekGijón
AankomstMadrid
VervoerdersAlsa, AlviaMeer

Trein Tickets van Gijón tot Madrid

Vertrekdatum
woensdag 29 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Gijón tot Madrid

Goedkope trein-tickets van Gijón tot Madrid
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gijón tot Madrid.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gijón naar Madrid, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gijón naar Madrid te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Gijón tot Madrid te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 20,30 tot € 77,72, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 74% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gijón naar Madrid

De goedkoopste Gijón - Madrid treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 40,11 als je geluk hebt, of € 54,67 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 67,09 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Madrid te reizen

Als u met de trein naar Madrid reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Diensten aan boord Alsa van Gijón tot Madrid
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Gijón naar Madrid met train.
Voorzieningen Alsa
wifi Wifi check
luggage Bagage check
bicycle Fiets check

Gijón tot Madrid CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
26.82kg
Bus
28.74kg
Vlucht
76.64kg
Carpoolen
61.31kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gijón tot Madrid met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gijón en Madrid is 26.82kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gijón en Madrid? Door de trein te nemen tussen Gijón en Madrid bespaar je 49.82kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.92kg vs de bus en 34.49kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Gijón tot Madrid?
Een trein-ticket van Gijón tot Madrid is € 84,24. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 36,25.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gijón naar Madrid?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gijón tot Madrid is € 36,25. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gijón en Madrid door trein?
Gijón tot Madrid is 383,18 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gijón en Madrid?
Gijón tot Madrid is gemiddeld 5 uur en 39 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Gijón tot Madrid?
Gijón tot Madrid wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Alsa, Alvia, EMT, Renfe diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Gijón naar Madrid?
Gijón naar Madrid heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gijón naar Madrid?
De vroegste trein van Gijón tot Madrid vertrekt om 06:28. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gijón tot Madrid?
De nieuwste trein van Gijón tot Madrid vertrekt om 20:27. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gijón tot Madrid?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 36,25, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Gijón naar Madrid?
Er zijn gemiddeld 4 van Gijón om naar Madrid te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Gijón naar Madrid door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gijón en Madrid is 3 uur en 40 min.
Is er een directe trein van Gijón naar Madrid?
Ja, er is een directe trein tussen Gijón en Madrid.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gijón tot Madrid door trein?
De reis van trein van Gijón naar Madrid zorgt voor 26.82kg CO2-uitstoot.