Trein Milan - Florence prijzen vanaf € 15,90

18/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 17,90
Morgen € 15,90
2 dagen € 23,90
3 dagen € 17,90

Milan naar Florence door trein

De reis van Milan naar Florence door trein is 249,72 km en duurt 2 uur en 41 min. Er zijn 84 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:10 en de laatste om 20:40. Het is mogelijk om te reizen van Milan naar Florence door trein voor slechts € 15,90 of zoveel als € 114,00. De beste prijs voor deze reis is € 15,90.

Laagste prijs€ 15,90
Reisduur2 uur en 41 min
Aansluiting per dag84
Laagste prijs€ 15,90
Hoogste prijs€ 114,00
Eerste vertrek05:10
Laatste vertrek20:40
Afstand249,72 km
VertrekMilan
AankomstFlorence
VervoerdersFrecciarossa, AutobusMeer

Trein Tickets van Milan tot Florence

Vertrekdatum
donderdag 18 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Milan tot Florence

Goedkope trein-tickets van Milan tot Florence
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Milan tot Florence.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Milan naar Florence, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Milan naar Florence te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Milan tot Florence te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 16,23 tot € 31,57, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 49% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Milan naar Florence

De goedkoopste Milan - Florence treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 18,85 als je geluk hebt, of € 22,16 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 24,33 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Florence te reizen

Als u met de trein naar Florence reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Milan tot Florence

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa en DB - Intercity wanneer u van Milan naar Florence reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Frecciarossa, Autobus, DB - Intercity van Milan tot Florence
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Milan naar Florence met train.
Voorzieningen Frecciarossa Autobus DB - Intercity Italo
quiet_zone Stiltezone check cross cross check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check check
luggage Bagage check cross check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check
air_con Airconditioning check cross cross check
bicycle Fiets check cross cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross

Milan tot Florence CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
17.48kg
Bus
18.73kg
Vlucht
49.94kg
Carpoolen
39.96kg
Wat is de CO2-uitstoot van Milan tot Florence met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Milan en Florence is 17.48kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Milan en Florence? Door de trein te nemen tussen Milan en Florence bespaar je 32.46kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.25kg vs de bus en 22.48kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Milan tot Florence?
Een trein-ticket van Milan tot Florence is € 41,76. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 15,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Milan naar Florence?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Milan tot Florence is € 15,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Milan en Florence door trein?
Milan tot Florence is 249,72 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Milan en Florence?
Milan tot Florence is gemiddeld 2 uur en 41 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Milan tot Florence?
Milan tot Florence wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Frecciarossa, Autobus, DB - Intercity, Regionale Veloce, Italo diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Milan naar Florence?
Milan naar Florence heeft gemiddeld 84 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Milan naar Florence?
De vroegste trein van Milan tot Florence vertrekt om 05:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Milan tot Florence?
De nieuwste trein van Milan tot Florence vertrekt om 20:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Milan tot Florence?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 15,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Milan naar Florence?
Er zijn gemiddeld 63 van Milan om naar Florence te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Milan naar Florence door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Milan en Florence is 1 uur en 45 min.
Is er een directe trein van Milan naar Florence?
Ja, er is een directe trein tussen Milan en Florence.
Wat is de CO2-uitstoot voor Milan tot Florence door trein?
De reis van trein van Milan naar Florence zorgt voor 17.48kg CO2-uitstoot.