Trein Jerez de la Frontera - Sevilla prijzen vanaf € 6,30

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 6,30

Jerez de la Frontera naar Sevilla door trein

De reis van Jerez de la Frontera naar Sevilla door trein is 78,77 km en duurt 0 uur en 55 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:11 en de laatste om 21:15. Het is mogelijk om te reizen van Jerez de la Frontera naar Sevilla door trein voor slechts € 6,30 of zoveel als € 35,68. De beste prijs voor deze reis is € 6,30.

Laagste prijs€ 6,30
Reisduur0 uur en 55 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 6,30
Hoogste prijs€ 35,68
Eerste vertrek07:11
Laatste vertrek21:15
Afstand78,77 km
VertrekJerez de la Frontera
AankomstSevilla
VervoerdersAlvia, Renfe - Media Distancia

Trein Tickets van Jerez de la Frontera tot Seville

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Jerez de la Frontera tot Seville

Goedkope trein-tickets van Jerez de la Frontera tot Sevilla
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Jerez de la Frontera tot Sevilla.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Jerez de la Frontera naar Sevilla, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Jerez de la Frontera naar Sevilla te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Jerez de la Frontera tot Seville te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,50 tot € 26,81, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 61% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Jerez de la Frontera naar Sevilla

De goedkoopste Jerez de la Frontera - Sevilla treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 11,09 als je geluk hebt, of € 13,14 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 18,99 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Sevilla te reizen

Als u met de trein naar Sevilla reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Jerez de la Frontera tot Sevilla CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.51kg
Bus
5.91kg
Vlucht
15.75kg
Carpoolen
12.6kg
Wat is de CO2-uitstoot van Jerez de la Frontera tot Sevilla met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Jerez de la Frontera en Sevilla is 5.51kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Jerez de la Frontera en Sevilla? Door de trein te nemen tussen Jerez de la Frontera en Sevilla bespaar je 10.24kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.4kg vs de bus en 7.09kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Jerez de la Frontera tot Sevilla?
Een trein-ticket van Jerez de la Frontera tot Sevilla is € 17,19. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 6,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Jerez de la Frontera naar Sevilla?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Jerez de la Frontera tot Sevilla is € 6,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Jerez de la Frontera en Sevilla door trein?
Jerez de la Frontera tot Sevilla is 78,77 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Jerez de la Frontera en Sevilla?
Jerez de la Frontera tot Sevilla is gemiddeld 0 uur en 55 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 47 min.
Welke bedrijven werken van Jerez de la Frontera tot Sevilla?
Jerez de la Frontera tot Sevilla wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Alvia, Renfe - Media Distancia, Torre del Oro diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Jerez de la Frontera naar Sevilla?
Jerez de la Frontera naar Sevilla heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Jerez de la Frontera naar Sevilla?
De vroegste trein van Jerez de la Frontera tot Sevilla vertrekt om 07:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Jerez de la Frontera tot Sevilla?
De nieuwste trein van Jerez de la Frontera tot Sevilla vertrekt om 21:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Jerez de la Frontera tot Sevilla?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 6,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Jerez de la Frontera naar Sevilla?
Er zijn gemiddeld 4 van Jerez de la Frontera om naar Sevilla te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Jerez de la Frontera naar Sevilla door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Jerez de la Frontera en Sevilla is 0 uur en 47 min.
Is er een directe trein van Jerez de la Frontera naar Sevilla?
Ja, er is een directe trein tussen Jerez de la Frontera en Sevilla.
Wat is de CO2-uitstoot voor Jerez de la Frontera tot Sevilla door trein?
De reis van trein van Jerez de la Frontera naar Sevilla zorgt voor 5.51kg CO2-uitstoot.