Trein Porto - Peso da Régua prijzen vanaf € 7,89

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 8,42
€ 7,90
€ 7,90

Porto naar Peso da Régua door trein

De reis van Porto naar Peso da Régua door trein is 69,08 km en duurt 2 uur en 28 min. Er zijn 73 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:37 en de laatste om 22:29. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Peso da Régua door trein voor slechts € 7,89 of zoveel als € 24,41. De beste prijs voor deze reis is € 7,89.

Laagste prijs€ 7,89
Reisduur2 uur en 28 min
Aansluiting per dag73
Laagste prijs€ 7,89
Hoogste prijs€ 24,41
Eerste vertrek04:37
Laatste vertrek22:29
Afstand69,08 km
VertrekPorto
AankomstPeso da Régua
VervoerdersIR - InterRegional, IC - IntercidadesMeer

Trein Tickets van Porto tot Peso da Régua

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Peso da Régua

Goedkope trein-tickets van Porto tot Peso da Régua
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Peso da Régua.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Peso da Régua, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Peso da Régua te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Peso da Régua te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 7,40 tot € 7,65, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 3% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Peso da Régua

De goedkoopste Porto - Peso da Régua treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 6,91 als je geluk hebt, of € 7,44 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 8,07 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Peso da Régua te reizen

Als u met de trein naar Peso da Régua reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Peso da Régua CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.84kg
Bus
5.18kg
Vlucht
13.82kg
Carpoolen
11.05kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Peso da Régua met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Peso da Régua is 4.84kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Peso da Régua? Door de trein te nemen tussen Porto en Peso da Régua bespaar je 8.98kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.21kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Peso da Régua?
Een trein-ticket van Porto tot Peso da Régua is € 10,71. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,89.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Peso da Régua?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Peso da Régua is € 7,89. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Peso da Régua door trein?
Porto tot Peso da Régua is 69,08 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Peso da Régua?
Porto tot Peso da Régua is gemiddeld 2 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 43 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Peso da Régua?
Porto tot Peso da Régua wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail IR - InterRegional, IC - Intercidades, AP - Alfa Pendular, U - Urban, R - Regional diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Peso da Régua?
Porto naar Peso da Régua heeft gemiddeld 73 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Peso da Régua?
De vroegste trein van Porto tot Peso da Régua vertrekt om 04:37. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Peso da Régua?
De nieuwste trein van Porto tot Peso da Régua vertrekt om 22:29. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Peso da Régua?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 7,89, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar Peso da Régua?
Er zijn gemiddeld 11 van Porto om naar Peso da Régua te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Peso da Régua door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Peso da Régua is 1 uur en 43 min.
Is er een directe trein van Porto naar Peso da Régua?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Peso da Régua.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Peso da Régua door trein?
De reis van trein van Porto naar Peso da Régua zorgt voor 4.84kg CO2-uitstoot.