Trein Luik - Frankfurt am Main prijzen vanaf 29,90€

Start van
29,90€
Ontdekken

Luik naar Frankfurt am Main door trein

De reis van Luik naar Frankfurt am Main door trein is 228,4 km en duurt 2 uur 17 min. Er zijn 142 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:40 en de laatste om 23:38. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Frankfurt am Main door trein voor slechts 29,90€ of zoveel als 126,80€. De beste prijs voor deze reis is 29,90€.

Beste prijs 29,90€
Reisduur 2 uur 17 min
Aansluiting per dag 142
Laagste prijs 29,90€
Hoogste prijs 126,80€
Eerste vertrek 07:40
Laatste vertrek 23:38
Afstand 228,4 km
Vertrek Luik
Aankomst Frankfurt am Main
Vervoerders Thalys, DB - Regionalbahn,

Trein Tickets van Luik tot Frankfurt am Main

  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  20°
  Oct 07
  Meer
  21°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  20°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  37,90€
  19°
  Oct 13
  Meer
  18°
  Oct 14
  Meer
  16°
  Oct 15
  29,90€
  15°
  Oct 16
  Meer
  15°
  Oct 17
  Meer
  16°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
17°

Treinen van Luik naar Frankfurt am Main

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Luik naar Frankfurt am Main.

Het traject van Luik naar Frankfurt am Main wordt dagelijks gereden door 134 treinen vertrekkend van van de stations in Leipzig Hbf, Liege-guillemins, Liège-saint-lambert naar in de stations in Frankfurt(main)hbf.

De gemiddelde reisduur bedraagt 4 uur 7 min. De eerste trein vertrekt om 09:12. De laatste trein vertrekt om 22:39.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Luik tot Frankfurt am Main
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Frankfurt am Main.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Frankfurt am Main, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Frankfurt am Main te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Luik tot Frankfurt am Main te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Vind de beste dag om met de trein naar Frankfurt am Main te reizen

Als u met de trein naar Frankfurt am Main reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

HLB Hessenbahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in de deelstaat Hessen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een dochteronderneming van HLB Basis AG. HLB Hessenbahn rijdt op verschillende lijnen in de regio, waaronder de Frankfurt-Königstein-spoorlijn, de Taunus-spoorlijn en de Main-Lahn-spoorlijn. Het bedrijf exploiteert ook de Frankfurt Airport Express, die directe verbindingen biedt tussen de luchthaven van Frankfurt en verschillende steden in de regio. HLB Hessenbahn zet zich in voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan haar passagiers.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Frankfurt am Main

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Nightjet, Thalys en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Luik naar Frankfurt am Main reist.

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Thalys, DB - Regionalbahn en DB - Regional Express van Luik tot Frankfurt am Main
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Frankfurt am Main met trein.
Voorzieningen Thalys DB - Regionalbahn DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) Vlexx FlixBus HLB Hessenbahn Nightjet VIAS Rail National Express DB - Intercity
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Luik tot Frankfurt am Main CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.4kg
Bus
9.1kg
Vlucht
362.8kg
Carpoolen
35.0kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Frankfurt am Main met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Frankfurt am Main is 1.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Frankfurt am Main? Door de trein te nemen tussen Luik en Frankfurt am Main bespaar je 361.5kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 7.7kg vs de bus en 33.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Frankfurt am Main?
Een trein-ticket van Luik tot Frankfurt am Main is 64,33€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 29,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Frankfurt am Main is 29,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Frankfurt am Main door trein?
Luik tot Frankfurt am Main is 228,4 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Frankfurt am Main?
Luik tot Frankfurt am Main is gemiddeld 4 uur 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur 17 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Frankfurt am Main?
Luik tot Frankfurt am Main wordt gedekt door 11 operator(s). U kunt op Virail Thalys, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Vlexx, FlixBus, HLB Hessenbahn, Nightjet, VIAS Rail, National Express, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Frankfurt am Main?
Luik naar Frankfurt am Main heeft gemiddeld 142 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Frankfurt am Main?
De vroegste trein van Luik tot Frankfurt am Main vertrekt om 07:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Frankfurt am Main?
De nieuwste trein van Luik tot Frankfurt am Main vertrekt om 23:38. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Frankfurt am Main?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 29,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Luik naar Frankfurt am Main gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Luik om naar Frankfurt am Main te gaan. Je kunt gaan van Leipzig Hbf, Liege-guillemins, Liège-saint-lambert en je kunt aankomen op Frankfurt(main)hbf.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Frankfurt am Main?
Er zijn gemiddeld 7 van Luik om naar Frankfurt am Main te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Frankfurt am Main door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Frankfurt am Main is 2 uur 17 min.
Is er een directe trein van Luik naar Frankfurt am Main?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Frankfurt am Main.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Frankfurt am Main door trein?
De reis van trein van Luik naar Frankfurt am Main zorgt voor 1.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Belangrijkste trajecten naarFrankfurt am Main

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten