Trein Luik - Köln prijzen vanaf € 32,88

21/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 32,88

Luik naar Köln door trein

De reis van Luik naar Köln door trein is 102,86 km en duurt 1 uur en 40 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:16 en de laatste om 18:14. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Köln door trein voor slechts € 32,88 of zoveel als € 54,09. De beste prijs voor deze reis is € 32,88.

Laagste prijs€ 32,88
Reisduur1 uur en 40 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 32,88
Hoogste prijs€ 54,09
Eerste vertrek05:16
Laatste vertrek18:14
Afstand102,86 km
VertrekLuik
AankomstKöln
VervoerdersNational Express, DB - InterCity Express (ICE)Meer

Trein Tickets van Liège tot Cologne

Vertrekdatum
zondag 21 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Liège tot Cologne

Goedkope trein-tickets van Luik tot Köln
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Köln.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Köln, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Köln te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Liège tot Cologne te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Luik naar Köln

De goedkoopste Luik - Köln treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 24,74 als je geluk hebt, of € 30,33 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 39,04 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Köln te reizen

Als u met de trein naar Köln reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Köln

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Luik naar Köln reist.

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord National Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express van Luik tot Köln
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Köln met train.
Voorzieningen National Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express Regional DB - Regionalbahn Eurostar
quiet_zone Stiltezone check check check check check cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
luggage Bagage check check cross cross check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check check
bicycle Fiets check check check check check check
sleeper_couchette Slaper check check check check check check

Luik tot Köln CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.2kg
Bus
7.71kg
Vlucht
20.57kg
Carpoolen
16.46kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Köln met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Köln is 7.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Köln? Door de trein te nemen tussen Luik en Köln bespaar je 13.37kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.51kg vs de bus en 9.26kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Köln?
Een trein-ticket van Luik tot Köln is € 44,51. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 32,88.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Köln?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Köln is € 32,88. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Köln door trein?
Luik tot Köln is 102,86 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Köln?
Luik tot Köln is gemiddeld 1 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 1 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Köln?
Luik tot Köln wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail National Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, Regional, DB - Regionalbahn, Eurostar diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Köln?
Luik naar Köln heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Köln?
De vroegste trein van Luik tot Köln vertrekt om 05:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Köln?
De nieuwste trein van Luik tot Köln vertrekt om 18:14. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Köln?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 32,88, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Köln?
Er zijn gemiddeld 4 van Luik om naar Köln te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Köln door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Köln is 1 uur en 1 min.
Is er een directe trein van Luik naar Köln?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Köln.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Köln door trein?
De reis van trein van Luik naar Köln zorgt voor 7.2kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Belangrijkste trajecten naarKöln

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten