Trein Luik - Köln prijzen vanaf 13,80€

Start van
13,80€
Ontdekken

Luik naar Köln door trein

De reis van Luik naar Köln door trein is 102,7 km en duurt 1 uur. Er zijn 128 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:22 en de laatste om 23:39. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Köln door trein voor slechts 13,80€ of zoveel als 86€. De beste prijs voor deze reis is 13,80€.

Beste prijs 13,80€
Reisduur 1 uur
Aansluiting per dag 128
Laagste prijs 13,80€
Hoogste prijs 86€
Eerste vertrek 01:22
Laatste vertrek 23:39
Afstand 102,7 km
Vertrek Luik
Aankomst Köln
Vervoerders TGV, FlixBus,

Trein Tickets van Luik tot Köln

  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  20°
  Oct 07
  Meer
  21°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  20°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  19°
  Oct 13
  Meer
  18°
  Oct 14
  Meer
  16°
  Oct 15
  Meer
  15°
  Oct 16
  Meer
  15°
  Oct 17
  Meer
  16°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
17°

Treinen van Luik naar Köln

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Luik naar Köln.

Het traject van Luik naar Köln wordt dagelijks gereden door 135 treinen vertrekkend van van de stations in Liège-guillemins, Leipzig Hbf, Liege, Liège-saint-lambert naar in de stations in Köln Hbf, Köln Messe/deutz, Köln, Flughafen, Cologne Mülheim.

De gemiddelde reisduur bedraagt 2 uur 30 min. De eerste trein vertrekt om 09:12. De laatste trein vertrekt om 22:35.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Luik tot Köln
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Köln.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Köln, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Köln te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Luik naar Köln

De goedkoopste Luik - Köln treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 18€ als je geluk hebt, of 29€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 46€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Köln te reizen

Als u met de trein naar Köln reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

MittelrheinBahn is een regionale treinmaatschappij die actief is in de Rijnvallei in Duitsland. Het is een dochteronderneming van Transdev, een wereldwijd transportbedrijf. MittelrheinBahn rijdt op verschillende routes, waaronder de lijn Koblenz-Mainz, de lijn Koblenz-Trier en de lijn Koblenz-Bingen. De treinen van het bedrijf zijn modern en comfortabel, met voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en toiletten aan boord. MittelrheinBahn biedt ook verschillende ticketopties, waaronder enkele tickets, dagkaarten en groepstickets. Het bedrijf zet zich in voor een betrouwbare en efficiënte service aan zijn passagiers en speelt een belangrijke rol bij het verbinden van gemeenschappen in het Rijndal.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Köln

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain, Nightjet en Thalys wanneer u van Luik naar Köln reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TGV, FlixBus en FlixTrain van Luik tot Köln
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Köln met trein.
Voorzieningen TGV FlixBus FlixTrain DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) Thalys DB - Intercity MittelrheinBahn Nightjet Eurobahn DB - Regional Express National Express
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Luik tot Köln CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.1kg
Bus
7.5kg
Vlucht
299.9kg
Carpoolen
28.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Köln met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Köln is 1.1kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Köln? Door de trein te nemen tussen Luik en Köln bespaar je 298.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 6.4kg vs de bus en 27.8kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Köln?
Een trein-ticket van Luik tot Köln is 38,80€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 13,80€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Köln?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Köln is 13,80€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Köln door trein?
Luik tot Köln is 102,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Köln?
Luik tot Köln is gemiddeld 3 uur 19 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur.
Welke bedrijven werken van Luik tot Köln?
Luik tot Köln wordt gedekt door 12 operator(s). U kunt op Virail TGV, FlixBus, FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), Thalys, DB - Intercity, MittelrheinBahn, Nightjet, Eurobahn, DB - Regional Express, National Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Köln?
Luik naar Köln heeft gemiddeld 128 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Köln?
De vroegste trein van Luik tot Köln vertrekt om 01:22. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Köln?
De nieuwste trein van Luik tot Köln vertrekt om 23:39. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Köln?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 13,80€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Luik naar Köln gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Luik om naar Köln te gaan. Je kunt gaan van Liège-guillemins, Leipzig Hbf, Liege, Liège-saint-lambert en je kunt aankomen op Köln Hbf, Köln Messe/deutz, Köln, Flughafen, Cologne Mülheim.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Köln?
Er zijn gemiddeld 16 van Luik om naar Köln te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Köln door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Köln is 1 uur.
Is er een directe trein van Luik naar Köln?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Köln.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Köln door trein?
De reis van trein van Luik naar Köln zorgt voor 1.1kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Belangrijkste trajecten naarKöln

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten