Trein Luik - Maastricht prijzen vanaf € 8,30

25/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Luik naar Maastricht door trein

De reis van Luik naar Maastricht door trein is 25,37 km en duurt 0 uur en 45 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:08 en de laatste om 23:08. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Maastricht door trein voor slechts € 8,30 of zoveel als € 93,60. De beste prijs voor deze reis is € 8,30.

Laagste prijs€ 8,30
Reisduur0 uur en 45 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 8,30
Hoogste prijs€ 93,60
Eerste vertrek05:08
Laatste vertrek23:08
Afstand25,37 km
VertrekLuik
AankomstMaastricht
VervoerdersRegional, DB - Regional ExpressMeer

Trein Tickets van Liège tot Maastricht

Vertrekdatum
zaterdag 25 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Liège tot Maastricht

Goedkope trein-tickets van Luik tot Maastricht
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Maastricht.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Maastricht, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Maastricht te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Liège tot Maastricht te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Maastricht te reizen

Als u met de trein naar Maastricht reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurostar is een hogesnelheidstrein die Londen verbindt met verschillende steden op het vasteland van Europa, waaronder Parijs, Brussel en Amsterdam. Eurostar, gelanceerd in 1994, heeft zich sindsdien gevestigd als een populair vervoermiddel voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met snelheden tot 300 km/u bieden de Eurostar-treinen een snelle en milieuvriendelijke verbinding.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Maastricht

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Eurostar wanneer u van Luik naar Maastricht reist.

Standard

Eurostar Standard-tickets zijn voor prijsbewuste reizigers en de meest beschikbare en betaalbare optie. Ze hebben echter een beperkte flexibiliteit
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Premier

Eurostar Standard Premier-tickets bieden een premium economy-ervaring, ideaal voor rustig en comfortabel werken, maar tegen hogere kosten dan Standard. Dit ticket is inclusief extra beenruimte, gratis maaltijden en toegang tot tijdschriften.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Premier

Business Premier-tickets zijn de eersteklas optie van Eurostar met comfort en flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ook de duurste. Met dit ticket beschikt u over ruime zitplaatsen, heerlijke maaltijden geserveerd op uw stoel, toegang tot exclusieve lounges en toegewijde assistentie.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Business Premier-reizigers en Eurostar™ carte blanche-houders profiteren van gratis WiFi in de lounges op geselecteerde stations. Gratis wifi-vouchers zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van Ashford. Alle treinen bieden ook gratis wifi, verbinding maken via EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Vanaf september 2012 is er zonder extra kosten een rustige busoptie beschikbaar voor Business- en Standard Premier-reizigers.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel beschikt over Britse en Europese stopcontacten. Business Premier en Standard Premier zijn ook voorzien van USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Met uw Eurostar-ticket kunt u een royale hoeveelheid bagage meenemen aan boord, zonder gewichtsbeperkingen. U kunt twee koffers en één handtas meenemen, allemaal correct geëtiketteerd, zolang ze niet langer zijn dan 85 cm. Kinderwagens en kinderwagens zijn toegestaan aan boord. U kunt ook uw fiets of muziekinstrument meenemen. Deze tellen mee als een van uw twee middelgrote bagagestukken, zolang deze zich in een draagtas van minder dan 85 cm lang bevinden.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Hulp voor reizigers met een handicap of ouderen is op alle stations beschikbaar. Het soort hulp verschilt per locatie. Het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren, met een aankomsttijd van 60 minuten als u niet vooraf heeft gereserveerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Café Métropole aan boord van de Eurostar-treinen biedt kortingen op herbruikbare bekers. Onverkocht voedsel wordt gedoneerd aan Olio, wat de Londense gemeenschappen ten goede komt. Eten in Standard Premier: Standard Premier biedt de hele dag internationale gerechten. Het ontbijt bestaat uit fruit, gebak en nog veel meer tot 10:14 uur. Na 10:15 uur kunt u genieten van een lichte maaltijd, dessert en drankjes. Food in Business Premier: Het menu van Business Premier is samengesteld door chef-kok Raymond Blanc OBE met een Michelin-ster. Drankjes, van thee tot champagne, zijn gedurende de hele reis verkrijgbaar.
air_con Airconditioning open icon close icon
Gedurende de hele reis wordt voortdurend frisse lucht aangezogen en gefilterd.
bicycle Fiets open icon close icon
Heb je een muziekinstrument of gitaar kleiner dan 85 cm? U kunt het meenemen als onderdeel van uw bagage op Eurostar. Als u een boxfiets heeft, kunt u een plekje reserveren door contact op te nemen met de Eurostar-reisservice (beschikbaar op bepaalde treinen). Vouw- en kinderfietsen kleiner dan 85 cm zijn welkom, maar dienen wel in een beschermende tas te zitten. Let op: e-scooters en hoverboards zijn een no-go. Bovendien kunt u naast uw bagage ook een paar ski's of een snowboard meenemen
Diensten aan boord Regional, DB - Regional Express, Eurostar van Luik tot Maastricht
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Maastricht met train.
Voorzieningen Regional DB - Regional Express Eurostar Deutsche Bahn
quiet_zone Stiltezone check check cross check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check
air_con Airconditioning check check check check
bicycle Fiets check check check check
sleeper_couchette Slaper check check check check
luggage Bagage cross cross check check

Luik tot Maastricht CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.78kg
Bus
1.9kg
Vlucht
5.07kg
Carpoolen
4.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Maastricht met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Maastricht is 1.78kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Maastricht? Door de trein te nemen tussen Luik en Maastricht bespaar je 3.29kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.12kg vs de bus en 2.28kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Maastricht?
Een trein-ticket van Luik tot Maastricht is € 20,46. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Maastricht?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Maastricht is € 8,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Maastricht door trein?
Luik tot Maastricht is 25,37 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Maastricht?
Luik tot Maastricht is gemiddeld 0 uur en 45 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 33 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Maastricht?
Luik tot Maastricht wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Regional, DB - Regional Express, Eurostar, Deutsche Bahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Maastricht?
Luik naar Maastricht heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Maastricht?
De vroegste trein van Luik tot Maastricht vertrekt om 05:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Maastricht?
De nieuwste trein van Luik tot Maastricht vertrekt om 23:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Maastricht?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Maastricht?
Er zijn gemiddeld 12 van Luik om naar Maastricht te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Maastricht door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Maastricht is 0 uur en 33 min.
Is er een directe trein van Luik naar Maastricht?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Maastricht.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Maastricht door trein?
De reis van trein van Luik naar Maastricht zorgt voor 1.78kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten