Trein Sevilla - Málaga prijzen vanaf € 24,95

29/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 26,57
€ 26,58
€ 24,95

Sevilla naar Málaga door trein

De reis van Sevilla naar Málaga door trein is 156,65 km en duurt 2 uur en 32 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:25 en de laatste om 20:12. Het is mogelijk om te reizen van Sevilla naar Málaga door trein voor slechts € 24,95 of zoveel als € 49,88. De beste prijs voor deze reis is € 24,95.

Laagste prijs€ 24,95
Reisduur2 uur en 32 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 24,95
Hoogste prijs€ 49,88
Eerste vertrek06:25
Laatste vertrek20:12
Afstand156,65 km
VertrekSevilla
AankomstMálaga
VervoerdersRenfe AVANT, Renfe - Media Distancia

Trein Tickets van Seville tot Málaga

Vertrekdatum
woensdag 29 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Seville tot Málaga

Goedkope trein-tickets van Sevilla tot Málaga
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Sevilla tot Málaga.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Sevilla naar Málaga, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Sevilla naar Málaga te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Seville tot Málaga te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 24,95 tot € 46,70, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 47% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Sevilla naar Málaga

De goedkoopste Sevilla - Málaga treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 25,87 als je geluk hebt, of € 31,08 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 46,70 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Málaga te reizen

Als u met de trein naar Málaga reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Sevilla tot Málaga CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
10.97kg
Bus
11.75kg
Vlucht
31.33kg
Carpoolen
25.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Sevilla tot Málaga met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Sevilla en Málaga is 10.97kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Sevilla en Málaga? Door de trein te nemen tussen Sevilla en Málaga bespaar je 20.36kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.78kg vs de bus en 14.09kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Sevilla tot Málaga?
Een trein-ticket van Sevilla tot Málaga is € 39,56. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Sevilla naar Málaga?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Sevilla tot Málaga is € 24,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Sevilla en Málaga door trein?
Sevilla tot Málaga is 156,65 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Sevilla en Málaga?
Sevilla tot Málaga is gemiddeld 2 uur en 32 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 59 min.
Welke bedrijven werken van Sevilla tot Málaga?
Sevilla tot Málaga wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Renfe AVANT, Renfe - Media Distancia diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Sevilla naar Málaga?
Sevilla naar Málaga heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Sevilla naar Málaga?
De vroegste trein van Sevilla tot Málaga vertrekt om 06:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Sevilla tot Málaga?
De nieuwste trein van Sevilla tot Málaga vertrekt om 20:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Sevilla tot Málaga?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Sevilla naar Málaga?
Er zijn gemiddeld 9 van Sevilla om naar Málaga te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Sevilla naar Málaga door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Sevilla en Málaga is 1 uur en 59 min.
Is er een directe trein van Sevilla naar Málaga?
Ja, er is een directe trein tussen Sevilla en Málaga.
Wat is de CO2-uitstoot voor Sevilla tot Málaga door trein?
De reis van trein van Sevilla naar Málaga zorgt voor 10.97kg CO2-uitstoot.