Trein Montpellier - Lille, Hauts-de-France prijzen vanaf 20€

Start van
20€
Ontdekken

Montpellier naar Lille, Hauts-de-France door trein

De reis van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France door trein is 783,2 km en duurt 4 uur 45 min. Er zijn 62 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:28 en de laatste om 20:53. Het is mogelijk om te reizen van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France door trein voor slechts 20€ of zoveel als 289€. De beste prijs voor deze reis is 20€.

Beste prijs 20€
Reisduur 4 uur 45 min
Aansluiting per dag 62
Laagste prijs 20€
Hoogste prijs 289€
Eerste vertrek 06:28
Laatste vertrek 20:53
Afstand 783,2 km
Vertrek Montpellier
Aankomst Lille, Hauts-de-France
Vervoerders TER, INTERCITÉS de nuit,

Trein Tickets van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France

  Oct 04
  25€
  22°
  Oct 05
  Meer
  24°
  Oct 06
  66€
  24°
  Oct 07
  Meer
  23°
  Oct 08
  70€
  22°
  Oct 09
  Meer
  23°
  Oct 10
  25€
  23°
  Oct 11
  Meer
  22°
  Oct 12
  Meer
  21°
  Oct 13
  Meer
  22°
  Oct 14
  Meer
  22°
  Oct 15
  Meer
  23°
  Oct 16
  Meer
  23°
  Oct 17
  Meer
  22°
  Oct 18
  Meer
  20°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
22°

Treinen van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France.

Het traject van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France wordt dagelijks gereden door 36 treinen vertrekkend van van de stations in Montpellier Saint-roch, Montpellier Sud De France, Nimes, Nîmes Pont Du Gard, Nimes, Gare De Nîmes naar in de stations in Lille Flandres, Lille-europe, Lille, Tourcoing.

De gemiddelde reisduur bedraagt 5 uur 46 min. De eerste trein vertrekt om 07:12. De laatste trein vertrekt om 17:12.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France

 
Oct 04
woensdag
22°
25€
25,99€
93,97€
Oct 05
donderdag
24°
Meer
Meer
Meer
Oct 06
vrijdag
24°
66€
31,95€
102,79€
Oct 07
zaterdag
23°
Meer
Meer
Meer
Oct 08
zondag
22°
70€
31,95€
74€
Oct 09
maandag
23°
Meer
Meer
Meer
Oct 10
dinsdag
23°
25€
29,95€
39,48€
Goedkope -tickets van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 43€ tot 111€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 61% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France

De goedkoopste Montpellier - Lille, Hauts-de-France treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 56€ als je geluk hebt, of 80€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 120€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lille, Hauts-de-France te reizen

Als u met de trein naar Lille, Hauts-de-France reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van INTERCITÉS, OUIGO en TER wanneer u van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France reist.

Second Class - The Essential

De Essential is een tweedeklasticket en biedt een kosteneffectieve oplossing voor wie op zoek is naar basiscomfort tijdens zijn reis. Bovendien is dit ticket onder voorwaarden omwisselbaar en terugbetaalbaar tot het vertrek van de trein.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class-The Comfort

Het Comfort is een eersteklas ticket en biedt een premium niveau van comfort en voorzieningen. Dit ticket is ook onder voorwaarden omwisselbaar en terugbetaalbaar tot het vertrek van de trein.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

INTERCITÉS Pro

Als u kiest voor de INTERCITÉS Pro-optie, krijgt u toegang tot volledige flexibiliteit en de Grand Voyageur-service voor geselecteerde bestemmingen. Dit ticket is ook inwisselbaar en terugbetaalbaar onder voorwaarden tot het vertrek van de trein, en tot 2 uur na vertrek, onder specifieke voorwaarden

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TER, FlixBus en TGV van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France met trein.
Voorzieningen TER FlixBus TGV SNCF OUIGO TGV inOui INTERCITÉS BlaBlaCar Bus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning
Stiltezone
Toegankelijkheid
Fiets
Slaper

Montpellier tot Lille, Hauts-de-France CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.4kg
Bus
15.6kg
Vlucht
623.3kg
Carpoolen
60.1kg
Wat is de CO2-uitstoot van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France is 2.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France? Door de trein te nemen tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France bespaar je 621.0kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 13.2kg vs de bus en 57.8kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France?
Een trein-ticket van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France is 127,54€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 20€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France is 20€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France door trein?
Montpellier tot Lille, Hauts-de-France is 783,2 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France?
Montpellier tot Lille, Hauts-de-France is gemiddeld 6 uur 55 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur 45 min.
Welke bedrijven werken van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France?
Montpellier tot Lille, Hauts-de-France wordt gedekt door 10 operator(s). U kunt op Virail TER, INTERCITÉS de nuit, FlixBus, TGV, SNCF, OUIGO, Renfe, TGV inOui, INTERCITÉS, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France?
Montpellier naar Lille, Hauts-de-France heeft gemiddeld 62 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France?
De vroegste trein van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France vertrekt om 06:28. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France?
De nieuwste trein van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France vertrekt om 20:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Montpellier tot Lille, Hauts-de-France?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 20€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Montpellier om naar Lille, Hauts-de-France te gaan. Je kunt gaan van Montpellier Saint-roch, Montpellier Sud De France, Nimes, Nîmes Pont Du Gard, Nimes, Gare De Nîmes en je kunt aankomen op Lille Flandres, Lille-europe, Lille, Tourcoing.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France?
Er zijn gemiddeld 8 van Montpellier om naar Lille, Hauts-de-France te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Montpellier naar Lille, Hauts-de-France door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France is 4 uur 45 min.
Is er een directe trein van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France?
Ja, er is een directe trein tussen Montpellier en Lille, Hauts-de-France.
Wat is de CO2-uitstoot voor Montpellier tot Lille, Hauts-de-France door trein?
De reis van trein van Montpellier naar Lille, Hauts-de-France zorgt voor 2.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox