Trein Aachen - Hamburg prijzen vanaf 21,98€

Start van
21,98€
Ontdekken

Aachen naar Hamburg door trein

De reis van Aachen naar Hamburg door trein is 410,6 km en duurt 4 uur 42 min. Er zijn 408 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 02:19 en de laatste om 00:55. Het is mogelijk om te reizen van Aachen naar Hamburg door trein voor slechts 21,98€ of zoveel als 68,90€. De beste prijs voor deze reis is 21,98€.

Beste prijs 21,98€
Reisduur 4 uur 42 min
Aansluiting per dag 408
Laagste prijs 21,98€
Hoogste prijs 68,90€
Eerste vertrek 02:19
Laatste vertrek 00:55
Afstand 410,6 km
Vertrek Aachen
Aankomst Hamburg
Vervoerders FlixBus, FlixTrain,

Trein Tickets van Aachen tot Hamburg

  Oct 04
  Meer
  16°
  Oct 05
  Meer
  17°
  Oct 06
  Meer
  19°
  Oct 07
  Meer
  20°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  21,98€
  19°
  Oct 10
  Meer
  20°
  Oct 11
  Meer
  20°
  Oct 12
  Meer
  18°
  Oct 13
  Meer
  17°
  Oct 14
  Meer
  15°
  Oct 15
  Meer
  14°
  Oct 16
  Meer
  14°
  Oct 17
  Meer
  15°
  Oct 18
  Meer
  14°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
16°

Treinen van Aachen naar Hamburg

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Aachen naar Hamburg.

Het traject van Aachen naar Hamburg wordt dagelijks gereden door 434 treinen vertrekkend van van de stations in Aachen West, Aachen Hbf, Aachen-rothe Erde naar in de stations in Hamburg Hbf, Hamburg Dammtor, Hamburg-altona, Hamburg-harburg.

De gemiddelde reisduur bedraagt 5 uur 50 min. De eerste trein vertrekt om 04:40. De laatste trein vertrekt om 21:55.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Aachen tot Hamburg

 
Oct 04
woensdag
16°
Meer
Meer
Oct 05
donderdag
17°
Meer
Meer
Oct 06
vrijdag
19°
Meer
Meer
Oct 07
zaterdag
20°
Meer
Meer
Oct 08
zondag
21°
Meer
Meer
Oct 09
maandag
19°
21,98€
17,98€
Oct 10
dinsdag
20°
Meer
Meer
Goedkope -tickets van Aachen tot Hamburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aachen tot Hamburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aachen naar Hamburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aachen naar Hamburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Aachen tot Hamburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aachen naar Hamburg

De goedkoopste Aachen - Hamburg treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 21€ als je geluk hebt, of 27€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 37€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Hamburg te reizen

Als u met de trein naar Hamburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NordWestBahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in Nedersaksen, Bremen en delen van Noordrijn-Westfalen. NordWestBahn, een dochteronderneming van de Transdev Group, exploiteert een betrouwbaar en uitgebreid spoorwegnet van ongeveer 1.400 kilometer door Noordwest-Duitsland. Met 17 routes, waaronder Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven en de Noordzeeregio, zorgt NordWestBahn voor veilig en efficiënt vervoer voor passagiers en verbindt ze met hun gewenste bestemmingen.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Aachen tot Hamburg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, FlixTrain en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Aachen naar Hamburg reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord FlixBus, FlixTrain en DB - Regionalbahn van Aachen tot Hamburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aachen naar Hamburg met trein.
Voorzieningen FlixBus FlixTrain DB - Regionalbahn NordWestBahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Metronom Nordbahn Eisenbahn DB - Regional Express Eurobahn EuroCity National Express
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning
Stiltezone
Toegankelijkheid
Fiets
Slaper

Aachen tot Hamburg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.1kg
Bus
13.7kg
Vlucht
545.9kg
Carpoolen
52.7kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aachen tot Hamburg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aachen en Hamburg is 2.1kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aachen en Hamburg? Door de trein te nemen tussen Aachen en Hamburg bespaar je 543.9kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 11.6kg vs de bus en 50.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aachen tot Hamburg?
Een trein-ticket van Aachen tot Hamburg is 39,85€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 21,98€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aachen naar Hamburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aachen tot Hamburg is 21,98€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aachen en Hamburg door trein?
Aachen tot Hamburg is 410,6 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aachen en Hamburg?
Aachen tot Hamburg is gemiddeld 6 uur 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur 42 min.
Welke bedrijven werken van Aachen tot Hamburg?
Aachen tot Hamburg wordt gedekt door 12 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, FlixTrain, DB - Regionalbahn, NordWestBahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Metronom, Nordbahn Eisenbahn, DB - Regional Express, Eurobahn, EuroCity, National Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aachen naar Hamburg?
Aachen naar Hamburg heeft gemiddeld 408 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aachen naar Hamburg?
De vroegste trein van Aachen tot Hamburg vertrekt om 02:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aachen tot Hamburg?
De nieuwste trein van Aachen tot Hamburg vertrekt om 00:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aachen tot Hamburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 21,98€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Aachen naar Hamburg gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Aachen om naar Hamburg te gaan. Je kunt gaan van Aachen West, Aachen Hbf, Aachen-rothe Erde en je kunt aankomen op Hamburg Hbf, Hamburg Dammtor, Hamburg-altona, Hamburg-harburg.
Wat is de snelste reistijd tussen Aachen naar Hamburg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aachen en Hamburg is 4 uur 42 min.
Is er een directe trein van Aachen naar Hamburg?
Ja, er is een directe trein tussen Aachen en Hamburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aachen tot Hamburg door trein?
De reis van trein van Aachen naar Hamburg zorgt voor 2.1kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox