Trein Aachen - Luik prijzen vanaf € 11,10

23/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Aachen naar Luik door trein

De reis van Aachen naar Luik door trein is 39,7 km en duurt 1 uur en 21 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:17 en de laatste om 19:23. Het is mogelijk om te reizen van Aachen naar Luik door trein voor slechts € 11,10 of zoveel als € 33,00. De beste prijs voor deze reis is € 11,10.

Laagste prijs€ 11,10
Reisduur1 uur en 21 min
Aansluiting per dag10
Laagste prijs€ 11,10
Hoogste prijs€ 33,00
Eerste vertrek00:17
Laatste vertrek19:23
Afstand39,7 km
VertrekAachen
AankomstLuik
VervoerdersDB - Regional Express, DB - Regionalbahn

Trein Tickets van Aachen tot Liège

Vertrekdatum
dinsdag 23 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Aachen tot Liège

Goedkope trein-tickets van Aachen tot Luik
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aachen tot Luik.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aachen naar Luik, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aachen naar Luik te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Aachen tot Liège te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Luik te reizen

Als u met de trein naar Luik reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Diensten aan boord DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, Eurostar van Aachen tot Luik
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aachen naar Luik met train.
Voorzieningen DB - Regional Express DB - Regionalbahn Eurostar
quiet_zone Stiltezone check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check check check
sleeper_couchette Slaper check check check
luggage Bagage cross check check

Aachen tot Luik CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.78kg
Bus
2.98kg
Vlucht
7.94kg
Carpoolen
6.35kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aachen tot Luik met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aachen en Luik is 2.78kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aachen en Luik? Door de trein te nemen tussen Aachen en Luik bespaar je 5.16kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.2kg vs de bus en 3.57kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aachen tot Luik?
Een trein-ticket van Aachen tot Luik is € 25,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aachen naar Luik?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aachen tot Luik is € 11,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aachen en Luik door trein?
Aachen tot Luik is 39,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aachen en Luik?
Aachen tot Luik is gemiddeld 1 uur en 21 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 23 min.
Welke bedrijven werken van Aachen tot Luik?
Aachen tot Luik wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, Eurostar diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aachen naar Luik?
Aachen naar Luik heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aachen naar Luik?
De vroegste trein van Aachen tot Luik vertrekt om 00:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aachen tot Luik?
De nieuwste trein van Aachen tot Luik vertrekt om 19:23. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aachen tot Luik?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Aachen naar Luik?
Er zijn gemiddeld 7 van Aachen om naar Luik te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Aachen naar Luik door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aachen en Luik is 0 uur en 23 min.
Is er een directe trein van Aachen naar Luik?
Ja, er is een directe trein tussen Aachen en Luik.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aachen tot Luik door trein?
De reis van trein van Aachen naar Luik zorgt voor 2.78kg CO2-uitstoot.