Trein Bocholt - Hamburg prijzen vanaf € 24,90

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Bocholt naar Hamburg door trein

De reis van Bocholt naar Hamburg door trein is 299,87 km en duurt 4 uur en 51 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:15 en de laatste om 07:15. Het is mogelijk om te reizen van Bocholt naar Hamburg door trein voor slechts € 24,90 of zoveel als € 43,90. De beste prijs voor deze reis is € 24,90.

Laagste prijs€ 24,90
Reisduur4 uur en 51 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 24,90
Hoogste prijs€ 43,90
Eerste vertrek05:15
Laatste vertrek07:15
Afstand299,87 km
VertrekBocholt
AankomstHamburg
VervoerdersDB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail

Trein Tickets van Bocholt tot Hamburg

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bocholt tot Hamburg

Goedkope trein-tickets van Bocholt tot Hamburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bocholt tot Hamburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bocholt naar Hamburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bocholt naar Hamburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bocholt tot Hamburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Hamburg te reizen

Als u met de trein naar Hamburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Bocholt tot Hamburg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Bocholt naar Hamburg reist.

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord DB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail van Bocholt tot Hamburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bocholt naar Hamburg met train.
Voorzieningen DB - InterCity Express (ICE) VIAS Rail
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check cross
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check
sleeper_couchette Slaper check check

Bocholt tot Hamburg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
20.99kg
Bus
22.49kg
Vlucht
59.97kg
Carpoolen
47.98kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bocholt tot Hamburg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bocholt en Hamburg is 20.99kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bocholt en Hamburg? Door de trein te nemen tussen Bocholt en Hamburg bespaar je 38.98kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.5kg vs de bus en 26.99kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bocholt tot Hamburg?
Een trein-ticket van Bocholt tot Hamburg is € 37,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bocholt naar Hamburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bocholt tot Hamburg is € 24,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bocholt en Hamburg door trein?
Bocholt tot Hamburg is 299,87 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bocholt en Hamburg?
Bocholt tot Hamburg is gemiddeld 4 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 36 min.
Welke bedrijven werken van Bocholt tot Hamburg?
Bocholt tot Hamburg wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail DB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Bocholt naar Hamburg?
Bocholt naar Hamburg heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bocholt naar Hamburg?
De vroegste trein van Bocholt tot Hamburg vertrekt om 05:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bocholt tot Hamburg?
De nieuwste trein van Bocholt tot Hamburg vertrekt om 07:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bocholt tot Hamburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Bocholt naar Hamburg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bocholt en Hamburg is 4 uur en 36 min.
Is er een directe trein van Bocholt naar Hamburg?
Ja, er is een directe trein tussen Bocholt en Hamburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bocholt tot Hamburg door trein?
De reis van trein van Bocholt naar Hamburg zorgt voor 20.99kg CO2-uitstoot.