Trein München - Verona prijzen vanaf € 2,05

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 2,05

München naar Verona door trein

De reis van München naar Verona door trein is 304,13 km en duurt 8 uur en 3 min. Er zijn 84 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:17 en de laatste om 23:54. Het is mogelijk om te reizen van München naar Verona door trein voor slechts € 2,05 of zoveel als € 95,90. De beste prijs voor deze reis is € 2,05.

Laagste prijs€ 2,05
Reisduur8 uur en 3 min
Aansluiting per dag84
Laagste prijs€ 2,05
Hoogste prijs€ 95,90
Eerste vertrek06:17
Laatste vertrek23:54
Afstand304,13 km
VertrekMünchen
AankomstVerona
VervoerdersÖBB - Railjet Xpress, DB - Regional ExpressMeer

Trein Tickets van Munich tot Verona

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Munich tot Verona

Goedkope trein-tickets van München tot Verona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van München tot Verona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van München naar Verona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van München naar Verona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Munich tot Verona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 2,05 tot € 88,00, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 98% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van München naar Verona

De goedkoopste München - Verona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 2,05 als je geluk hebt, of € 19,95 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 67,75 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Verona te reizen

Als u met de trein naar Verona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Bayerische Regiobahn (BRB) is een regionale spoorwegmaatschappij gevestigd in Beieren, Duitsland. Het exploiteert passagiersdiensten op verschillende lijnen in de regio, waaronder de lijn München-Augsburg, de lijn München-Landshut-Regensburg en de lijn München-Mühldorf-Simbach. BRB werd in 2008 opgericht als dochteronderneming van Transdev Germany en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Beierse spoormarkt. Het bedrijf exploiteert een vloot van moderne treinen, waaronder elektrische treinstellen en dieseltreinstellen, en heeft de reputatie betrouwbare en efficiënte diensten aan zijn klanten te leveren. BRB zet zich in voor duurzaam transport en heeft een aantal maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

EuroNight is een soort internationale nachttreindienst die in Europa rijdt. Het wordt beheerd door verschillende nationale spoorwegmaatschappijen en biedt comfortabele slaapplaatsen, restauratierijtuigen en andere voorzieningen voor passagiers die lange afstanden afleggen. EuroNight-treinen rijden doorgaans tussen grote steden in verschillende landen, zoals Parijs en Berlijn of Wenen en Boedapest. Ze zijn vaak een populaire keuze voor reizigers die tijd en geld willen besparen door transport- en accommodatiekosten te combineren. De afgelopen jaren zijn echter veel EuroNight-routes stopgezet of vervangen door hogesnelheidstreinen, omdat de vraag naar nachtelijke reizen is afgenomen.

Eurocity is een grensoverschrijdende treindienst die grote steden in Europa met elkaar verbindt. Het is een joint venture tussen nationale spoorwegmaatschappijen in verschillende landen, zoals Deutsche Bahn in Duitsland, SNCF in Frankrijk en SBB in Zwitserland. Eurocity-treinen bieden comfortabele en handige reismogelijkheden voor passagiers, met voorzieningen zoals airconditioning, restauratierijtuigen en wifi. De dienst rijdt volgens een regelmatig schema en biedt verbindingen tussen steden als Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen. Eurocity-treinen zijn een populaire keuze voor reizigers die meerdere bestemmingen in Europa willen verkennen zonder het gedoe van autorijden of vliegen.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

ÖBB staat voor Österreichische Bundesbahnen, de Oostenrijkse federale spoorwegen. ÖBB exploiteert passagierstreindiensten in heel Oostenrijk en daarbuiten, met verbindingen naar buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië. ÖBB staat bekend om zijn hoogwaardige service, moderne treinen en een uitgebreid spoorwegnet.

ÖBB Railjet is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB). Het verbindt grote Oostenrijkse steden met locaties in Hongarije, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. Super Sparpreis, Sparpreis en Flexpreis zijn tariefopties die de flexibiliteit van het ticket en de bijbehorende kosten bepalen, en Standard, First en Business zijn de niveaus van service en comfort die in de trein worden aangeboden.

Railjet Xpress is een hogesnelheidstreindienst van de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB) die grote steden in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Hongarije met elkaar verbindt. Railjet Xpress-treinen hebben een maximumsnelheid van 230 km/u en bieden zitplaatsen in eerste en tweede klas. Vanaf december 2018 werden snellere Railjet-treinen tussen Salzburg en Wenen aangeduid als Railjet Express (RJX). Deze treinen stoppen alleen in Linz en Sankt Pölten, waardoor ze zich onderscheiden van treinen met extra stops in Vöcklabruck, Attnang-Puchheim, Wels, Sankt Valentin, Amstetten en Tullnerfeld.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van München tot Verona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa, Nightjet en Railjet wanneer u van München naar Verona reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Economy Class

Economy Class biedt open zitplaatsen met stopcontacten en bagagerekken.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Eersteklas met verstelbare leren stoelen, tafels, stopcontacten en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Class

Business Class biedt nog comfortabelere zitplaatsen, een gratis welkomstdrankje en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen van het restaurantmenu, maar dit is alleen beschikbaar op bepaalde routes en tegen een extra vergoeding.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is momenteel niet beschikbaar op Nighthet.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Privécompartimenten zijn beschikbaar op ÖBB Nightjets. In couchette-auto's kunnen 1-6 personen (1-3 volwassenen; max. 5 kinderen tot 14 jaar) reizen tegen een laag vast tarief. Bovendien is er, voor ieders comfort, een rustige tijd van 22.00 uur tot 08.00 uur. De hoofdlichten in de slaap- en couchettegedeelten moeten tijdens deze periode uitgeschakeld zijn.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Naast standaard stopcontacten biedt de nieuwe Nightjet ook USB-oplaadstations en inductieve laadstations.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met een ÖBB Nightjet-trein reist, mag u slechts één koffer en één stuk handbagage inchecken. Zorg ervoor dat uw bagage wordt opgeborgen op een manier die anderen niet hindert of hindert. Houd u aan de richtlijnen voor het opbergen van bagage: Gemakkelijk op te bergen spullen moeten in de bagagerekken worden geplaatst, terwijl grotere bagage onder de stoel of in daarvoor bestemde bagagerekken moet worden geplaatst. Houd gangen, deuren en vluchtroutes altijd vrij voor ieders veiligheid.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Op bepaalde routes zijn touringcars met rolstoelvriendelijke compartimenten en nabijgelegen toiletten beschikbaar, waarin een passagier met een rolstoel en een begeleider kan verblijven.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Dagbusreizigers kunnen snacks en drankjes kopen bij het personeel aan boord. Houders van een couchetteticket krijgen mineraalwater en een Weens ontbijt. Passagiers in de slaapcabine genieten van een welkomstdrankje, een avondsnack, mineraalwater en een ontbijt op maat. Specifieke dieetverzoeken voor Nightjet-maaltijden moeten ten minste 72 uur voor vertrek per e-mail worden verzonden.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elk compartiment in slaap-, couchette- en zitrijtuigen heeft individuele airconditioningbedieningen.
bicycle Fiets open icon close icon
Op Nightjets die Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verbinden, zijn fietsen welkom met een specifiek ticket en reservering. ÖBB Nightjet accepteert ook artikelen als kinderwagens en muziekinstrumenten. Maak gebruik van de ÖBB-service om fietsen binnen Oostenrijk te vervoeren. Vouwfietsen zijn gratis als ze niet groter zijn dan 110 cm x 80 cm x 40 cm. Zorg ervoor dat de accu's van e-bikes zijn opgeladen en houd er rekening mee dat fietsen tijdens treinonderbrekingen niet in de bussen mogen zitten.
wifi Wifi open icon close icon
Ongeacht de klasse kunt u comfortabele voorzieningen verwachten, waaronder gratis WiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Railjet beschikt over stille zones voor een rustige reis. Voor het comfort van iedereen verzoeken wij u in deze ruimtes de stilte te bewaren voor de 1e en 2e klas.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel is voorzien van een stopcontact, geschikt om ook rolstoelaccu’s op te laden.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Railjet reist, bent u niet gebonden aan een specifieke bagagelimiet. U moet er echter voor zorgen dat uw koffers in het bagagerek of in de daarvoor bestemde bagageruimtes in de trein passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Rolstoelvriendelijke ruimtes zijn aanwezig in Regiojet-treinen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Geniet aan boord van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes. Bekijk de Regiojet-app voor het volledige menu. Elke passagier krijgt een gratis fles water, en als u in Relax of Business Class zit, kunt u genieten van een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Railjet-treinen zijn voor uw comfort uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt op de meeste ÖBB-treinen reizen met een speciaal fietskaartje, dat 10% bedraagt van een regulier kaartje of minimaal € 2 voor de tweede klas. De fietsvergoedingen voor Railjet-treinen variëren, dus controleer hun dienstregeling. Eén fiets per persoon, en als het een e-bike is, zorg er dan voor dat de batterij is opgeladen, aangezien opladen aan boord niet mogelijk is. Voor het gemak is er binnen Oostenrijk een deur-tot-deur service voor het vervoer van fietsen.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Frecciarossa van München tot Verona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van München naar Verona met train.
Voorzieningen DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) Frecciarossa Railjet ÖBB Autobus Bayerische Regiobahn Railjet Xpress DB - Regionalbahn EuroNight Nightjet EuroCity
quiet_zone Stiltezone check check check check check cross check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check cross check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check cross check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check cross check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check cross check check check check check check
bicycle Fiets check check check check check cross check check check check check check
sleeper_couchette Slaper check check check check check cross check cross check check check check
luggage Bagage cross check check check check cross cross check check cross check check

München tot Verona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
21.29kg
Bus
22.81kg
Vlucht
60.83kg
Carpoolen
48.66kg
Wat is de CO2-uitstoot van München tot Verona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen München en Verona is 21.29kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen München en Verona? Door de trein te nemen tussen München en Verona bespaar je 39.54kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.52kg vs de bus en 27.37kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van München tot Verona?
Een trein-ticket van München tot Verona is € 27,21. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 2,05.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van München naar Verona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van München tot Verona is € 2,05. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen München en Verona door trein?
München tot Verona is 304,13 km.
Hoe lang duurt de trein tussen München en Verona?
München tot Verona is gemiddeld 8 uur en 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 14 min.
Welke bedrijven werken van München tot Verona?
München tot Verona wordt gedekt door 14 operator(s). U kunt op Virail ÖBB - Railjet Xpress, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Frecciarossa, Regionale Veloce, Railjet, ÖBB, Autobus, Bayerische Regiobahn, Railjet Xpress, DB - Regionalbahn, EuroNight, Eurocity Brenner, Nightjet, EuroCity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van München naar Verona?
München naar Verona heeft gemiddeld 84 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van München naar Verona?
De vroegste trein van München tot Verona vertrekt om 06:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van München tot Verona?
De nieuwste trein van München tot Verona vertrekt om 23:54. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van München tot Verona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 2,05, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van München naar Verona?
Er zijn gemiddeld 8 van München om naar Verona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen München naar Verona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen München en Verona is 5 uur en 14 min.
Is er een directe trein van München naar Verona?
Ja, er is een directe trein tussen München en Verona.
Wat is de CO2-uitstoot voor München tot Verona door trein?
De reis van trein van München naar Verona zorgt voor 21.29kg CO2-uitstoot.