Trein Marseille - Toulon prijzen vanaf 5,09€

Start van
5,09€
Ontdekken

Marseille naar Toulon door trein

De reis van Marseille naar Toulon door trein is 49 km en duurt 42 min. Er zijn 169 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:32 en de laatste om 23:39. Het is mogelijk om te reizen van Marseille naar Toulon door trein voor slechts 5,09€ of zoveel als 40,90€. De beste prijs voor deze reis is 5,09€.

Beste prijs 5,09€
Reisduur 42 min
Aansluiting per dag 169
Laagste prijs 5,09€
Hoogste prijs 40,90€
Eerste vertrek 06:32
Laatste vertrek 23:39
Afstand 49 km
Vertrek Marseille
Aankomst Toulon
Vervoerders TGV inOui, FlixBus,

Trein Tickets van Marseille tot Toulon

  Oct 04
  9,60€
  22°
  Oct 05
  11,65€
  23°
  Oct 06
  13,70€
  23°
  Oct 07
  5,40€
  23°
  Oct 08
  5,40€
  22°
  Oct 09
  9,39€
  23°
  Oct 10
  13,38€
  23°
  Oct 11
  5,39€
  22°
  Oct 12
  5,24€
  22°
  Oct 13
  5,09€
  23°
  Oct 14
  5,09€
  22°
  Oct 15
  5,09€
  22°
  Oct 16
  5,09€
  22°
  Oct 17
  5,09€
  21°
  Oct 18
  5,09€
  21°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
22°

Treinen van Marseille naar Toulon

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Marseille naar Toulon.

Het traject van Marseille naar Toulon wordt dagelijks gereden door 147 treinen vertrekkend van van de stations in Marseille, Marseille Blancarde, Marseille Saint-charles, Lille Europe, Lille Flandres naar in de stations in Bandol, Bandol, Toulon, Paris Gare De Lyon, Marne-la-vallée - Chessy - Gare Tgv Et Ouigo (À 200m Du Parc Disneyland Paris), Marseille Saint-charles, Aeroport Cdg2 Tgv Roissy, Paris Austerlitz, La Seyne-six-fours, La Seyne-six-fours, Ollioules-sanary-s, Ollioules-sanary-s/mer, Aubagne, Gare Sncf.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 4 min. De eerste trein vertrekt om 18:02. De laatste trein vertrekt om 22:32.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Marseille tot Toulon

 
Oct 04
woensdag
22°
9,60€
3,99€
5€
Oct 05
donderdag
23°
11,65€
3,49€
Meer
Oct 06
vrijdag
23°
13,70€
2,99€
5€
Oct 07
zaterdag
23°
5,40€
2,99€
5€
Oct 08
zondag
22°
5,40€
2,99€
6€
Oct 09
maandag
23°
9,39€
2,99€
Meer
Oct 10
dinsdag
23°
13,38€
2,99€
6€
Goedkope -tickets van Marseille tot Toulon
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Marseille tot Toulon.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Marseille naar Toulon, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Marseille naar Toulon te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Marseille tot Toulon te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 7€ tot 14€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 52% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Marseille naar Toulon

De goedkoopste Marseille - Toulon treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 11€ als je geluk hebt, of 13€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 14€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Toulon te reizen

Als u met de trein naar Toulon reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Marseille tot Toulon

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO, TER en TGV inOui wanneer u van Marseille naar Toulon reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TGV inOui, FlixBus en BlaBlaCar Bus van Marseille tot Toulon
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Marseille naar Toulon met trein.
Voorzieningen TGV inOui FlixBus BlaBlaCar Bus TER OUIGO
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Marseille tot Toulon CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.4kg
Bus
2.4kg
Vlucht
96.4kg
Carpoolen
9.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Marseille tot Toulon met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Marseille en Toulon is 0.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Marseille en Toulon? Door de trein te nemen tussen Marseille en Toulon bespaar je 96.0kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.1kg vs de bus en 8.9kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Marseille tot Toulon?
Een trein-ticket van Marseille tot Toulon is 15,11€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 5,09€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Marseille naar Toulon?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Marseille tot Toulon is 5,09€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Marseille en Toulon door trein?
Marseille tot Toulon is 49 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Marseille en Toulon?
Marseille tot Toulon is gemiddeld 1 uur 4 min. De snelste optie brengt u echter daar in 42 min.
Welke bedrijven werken van Marseille tot Toulon?
Marseille tot Toulon wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail TGV inOui, FlixBus, BlaBlaCar Bus, TER, OUIGO diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Marseille naar Toulon?
Marseille naar Toulon heeft gemiddeld 169 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Marseille naar Toulon?
De vroegste trein van Marseille tot Toulon vertrekt om 06:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Marseille tot Toulon?
De nieuwste trein van Marseille tot Toulon vertrekt om 23:39. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Marseille tot Toulon?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 5,09€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Marseille naar Toulon gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Marseille om naar Toulon te gaan. Je kunt gaan van Marseille, Marseille Blancarde, Marseille Saint-charles, Lille Europe, Lille Flandres en je kunt aankomen op Bandol, Bandol, Toulon, Paris Gare De Lyon, Marne-la-vallée - Chessy - Gare Tgv Et Ouigo (À 200m Du Parc Disneyland Paris), Marseille Saint-charles, Aeroport Cdg2 Tgv Roissy, Paris Austerlitz, La Seyne-six-fours, La Seyne-six-fours, Ollioules-sanary-s, Ollioules-sanary-s/mer, Aubagne, Gare Sncf.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Marseille naar Toulon?
Er zijn gemiddeld 132 van Marseille om naar Toulon te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Marseille naar Toulon door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Marseille en Toulon is 42 min.
Is er een directe trein van Marseille naar Toulon?
Ja, er is een directe trein tussen Marseille en Toulon.
Wat is de CO2-uitstoot voor Marseille tot Toulon door trein?
De reis van trein van Marseille naar Toulon zorgt voor 0.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox