Trein Brignoles - Nice prijzen vanaf 13,80€

Start van
13,80€
Ontdekken

Brignoles naar Nice door trein

De reis van Brignoles naar Nice door trein is 102,4 km en duurt 1 uur 29 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:50 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Brignoles naar Nice door trein voor slechts 13,80€ of zoveel als 34,80€. De beste prijs voor deze reis is 13,80€.

Beste prijs 13,80€
Reisduur 1 uur 29 min
Aansluiting per dag 6
Laagste prijs 13,80€
Hoogste prijs 34,80€
Eerste vertrek 07:50
Laatste vertrek 23:05
Afstand 102,4 km
Vertrek Brignoles
Aankomst Nice
Vervoerders OUIGO, TER,

Trein Tickets van Brignoles tot Nice

  Oct 04
  Meer
  21°
  Oct 05
  Meer
  21°
  Oct 06
  Meer
  22°
  Oct 07
  Meer
  22°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  22°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  21°
  Oct 13
  Meer
  22°
  Oct 14
  Meer
  21°
  Oct 15
  Meer
  21°
  Oct 16
  Meer
  20°
  Oct 17
  Meer
  20°
  Oct 18
  Meer
  20°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
21°

Treinen van Brignoles naar Nice

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Brignoles naar Nice.

Het traject van Brignoles naar Nice wordt dagelijks gereden door 6 treinen vertrekkend van naar het station in Carnoules naar in de stations in Nice Ville.

De gemiddelde reisduur bedraagt 2 uur 7 min. De eerste trein vertrekt om 22:19. De laatste trein vertrekt om 11:05.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Brignoles tot Nice

 
Oct 04
woensdag
21°
8€
Oct 05
donderdag
21°
6€
Oct 06
vrijdag
22°
6€
Oct 07
zaterdag
22°
8€
Oct 08
zondag
21°
Meer
Oct 09
maandag
22°
Meer
Oct 10
dinsdag
21°
Meer
Goedkope -tickets van Brignoles tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brignoles tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brignoles naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brignoles naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Brignoles tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO, TER en TGV inOui wanneer u van Brignoles naar Nice reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord OUIGO, TER en TGV inOui van Brignoles tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brignoles naar Nice met trein.
Voorzieningen OUIGO TER TGV inOui
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Stiltezone
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Slaper

Brignoles tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.7kg
Bus
4.6kg
Vlucht
185.6kg
Carpoolen
17.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brignoles tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brignoles en Nice is 0.7kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brignoles en Nice? Door de trein te nemen tussen Brignoles en Nice bespaar je 184.9kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.9kg vs de bus en 17.2kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brignoles tot Nice?
Een trein-ticket van Brignoles tot Nice is 26,13€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 13,80€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brignoles naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brignoles tot Nice is 13,80€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brignoles en Nice door trein?
Brignoles tot Nice is 102,4 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brignoles en Nice?
Brignoles tot Nice is gemiddeld 2 uur 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 29 min.
Welke bedrijven werken van Brignoles tot Nice?
Brignoles tot Nice wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail OUIGO, TER, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brignoles naar Nice?
Brignoles naar Nice heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brignoles naar Nice?
De vroegste trein van Brignoles tot Nice vertrekt om 07:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brignoles tot Nice?
De nieuwste trein van Brignoles tot Nice vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brignoles tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 13,80€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brignoles naar Nice gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brignoles om naar Nice te gaan. Je kunt gaan van Carnoules en je kunt aankomen op Nice Ville.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brignoles naar Nice?
Er zijn gemiddeld 1 van Brignoles om naar Nice te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brignoles naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brignoles en Nice is 1 uur 29 min.
Is er een directe trein van Brignoles naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Brignoles en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brignoles tot Nice door trein?
De reis van trein van Brignoles naar Nice zorgt voor 0.7kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox