Trein Brignoles - Nice prijzen vanaf € 13,80

27/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Brignoles naar Nice door trein

De reis van Brignoles naar Nice door trein is 102,48 km en duurt 2 uur en 15 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 11:39 en de laatste om 22:08. Het is mogelijk om te reizen van Brignoles naar Nice door trein voor slechts € 13,80 of zoveel als € 34,80. De beste prijs voor deze reis is € 13,80.

Laagste prijs€ 13,80
Reisduur2 uur en 15 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 13,80
Hoogste prijs€ 34,80
Eerste vertrek11:39
Laatste vertrek22:08
Afstand102,48 km
VertrekBrignoles
AankomstNice
VervoerdersOUIGO, TER

Trein Tickets van Brignoles tot Nice

Vertrekdatum
maandag 27 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brignoles tot Nice

Goedkope trein-tickets van Brignoles tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brignoles tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brignoles naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brignoles naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brignoles tot Nice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brignoles naar Nice

De goedkoopste Brignoles - Nice treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 10,55 als je geluk hebt, of € 16,52 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 23,35 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Tickettypes en faciliteiten van Brignoles tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO en TER wanneer u van Brignoles naar Nice reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord OUIGO, TER, TGV inOui van Brignoles tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brignoles naar Nice met train.
Voorzieningen OUIGO TER TGV inOui
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross cross check
air_con Airconditioning cross cross check
bicycle Fiets cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross check

Brignoles tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.17kg
Bus
7.69kg
Vlucht
20.5kg
Carpoolen
16.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brignoles tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brignoles en Nice is 7.17kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brignoles en Nice? Door de trein te nemen tussen Brignoles en Nice bespaar je 13.33kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.52kg vs de bus en 9.23kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brignoles tot Nice?
Een trein-ticket van Brignoles tot Nice is € 25,11. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 13,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brignoles naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brignoles tot Nice is € 13,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brignoles en Nice door trein?
Brignoles tot Nice is 102,48 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brignoles en Nice?
Brignoles tot Nice is gemiddeld 2 uur en 15 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 28 min.
Welke bedrijven werken van Brignoles tot Nice?
Brignoles tot Nice wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail OUIGO, TER, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brignoles naar Nice?
Brignoles naar Nice heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brignoles naar Nice?
De vroegste trein van Brignoles tot Nice vertrekt om 11:39. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brignoles tot Nice?
De nieuwste trein van Brignoles tot Nice vertrekt om 22:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brignoles tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 13,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brignoles naar Nice?
Er zijn gemiddeld 1 van Brignoles om naar Nice te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brignoles naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brignoles en Nice is 1 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Brignoles naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Brignoles en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brignoles tot Nice door trein?
De reis van trein van Brignoles naar Nice zorgt voor 7.17kg CO2-uitstoot.