Trein Bilbao - León prijzen vanaf € 21,35

12/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Bilbao naar León door trein

De reis van Bilbao naar León door trein is 227,84 km en duurt 6 uur en 15 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:00 en de laatste om 12:15. Het is mogelijk om te reizen van Bilbao naar León door trein voor slechts € 21,35 of zoveel als € 46,55. De beste prijs voor deze reis is € 21,35.

Laagste prijs€ 21,35
Reisduur6 uur en 15 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 21,35
Hoogste prijs€ 46,55
Eerste vertrek07:00
Laatste vertrek12:15
Afstand227,84 km
VertrekBilbao
AankomstLeón
VervoerdersAlvia, Renfe - Intercity

Trein Tickets van Bilbao tot León

Vertrekdatum
woensdag 12 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bilbao tot León

Goedkope trein-tickets van Bilbao tot León
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bilbao tot León.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bilbao naar León, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bilbao naar León te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bilbao tot León te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Bilbao naar León

De goedkoopste Bilbao - León treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 21,35 als je geluk hebt, of € 39,95 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 70,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar León te reizen

Als u met de trein naar León reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Bilbao tot León CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
15.95kg
Bus
17.09kg
Vlucht
45.57kg
Carpoolen
36.45kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bilbao tot León met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bilbao en León is 15.95kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bilbao en León? Door de trein te nemen tussen Bilbao en León bespaar je 29.62kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.14kg vs de bus en 20.5kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bilbao tot León?
Een trein-ticket van Bilbao tot León is € 25,66. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 21,35.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bilbao naar León?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bilbao tot León is € 21,35. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bilbao en León door trein?
Bilbao tot León is 227,84 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bilbao en León?
Bilbao tot León is gemiddeld 6 uur en 15 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 37 min.
Welke bedrijven werken van Bilbao tot León?
Bilbao tot León wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Alvia, Renfe - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Bilbao naar León?
Bilbao naar León heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bilbao naar León?
De vroegste trein van Bilbao tot León vertrekt om 07:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bilbao tot León?
De nieuwste trein van Bilbao tot León vertrekt om 12:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bilbao tot León?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 21,35, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Bilbao naar León door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bilbao en León is 4 uur en 37 min.
Is er een directe trein van Bilbao naar León?
Ja, er is een directe trein tussen Bilbao en León.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bilbao tot León door trein?
De reis van trein van Bilbao naar León zorgt voor 15.95kg CO2-uitstoot.