Trein Madrid - León prijzen vanaf € 16,15

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 40,09
€ 41,34
€ 38,85

Madrid naar León door trein

De reis van Madrid naar León door trein is 288,64 km en duurt 2 uur en 30 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:58 en de laatste om 20:25. Het is mogelijk om te reizen van Madrid naar León door trein voor slechts € 16,15 of zoveel als € 102,90. De beste prijs voor deze reis is € 16,15.

Laagste prijs€ 16,15
Reisduur2 uur en 30 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 16,15
Hoogste prijs€ 102,90
Eerste vertrek06:58
Laatste vertrek20:25
Afstand288,64 km
VertrekMadrid
AankomstLeón
VervoerdersAlvia, Renfe - Media DistanciaMeer

Trein Tickets van Madrid tot León

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Madrid tot León

Goedkope trein-tickets van Madrid tot León
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Madrid tot León.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Madrid naar León, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Madrid naar León te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Madrid tot León te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 16,15 tot € 50,74, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 68% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Madrid naar León

De goedkoopste Madrid - León treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 22,93 als je geluk hebt, of € 35,45 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 39,86 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar León te reizen

Als u met de trein naar León reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Tickettypes en faciliteiten van Madrid tot León

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE wanneer u van Madrid naar León reist.

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met hoge snelheden met PlayRenfe, de gratis WiFi-service van AVE, zodat u zelfs bij 300 km/u online blijft.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Silent Carriage is exclusief beschikbaar voor standaardstoelen op AVE-treinen, met uitzondering van de AVE International-route tussen Spanje en Frankrijk, en Euromed-treinen. Vanwege de populariteit wordt vroegtijdige kaartaankoop geadviseerd.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke AVE-stoel voorzien van stopcontacten en radio's op de stoel.
luggage Bagage open icon close icon
Op AVE-treinen mag u 3 tassen meenemen, elk met een maximale afmeting van 85 x 55 x 35 cm en een gewicht van 25 kg (55 lbs). Bovendien worden instrumenten als handbagage beschouwd als ze niet groter zijn dan 30 x 120 x 38 cm en veilig in een koffer zijn opgeborgen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
AVE biedt een gratis zorg- en assistentiedienst voor personen met beperkte mobiliteit. Als u van deze service gebruik wilt maken, neemt u rechtstreeks contact op met AVE.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Bezoek het AVE-barrijtuig aan boord voor iets lekkers of wacht op de voedselwagen die door de trein rijdt. Houders van een Premium Ticket kunnen genieten van een diner op de stoel met de expertise van chef-kok Ramón Freixa. Zorg ervoor dat u ten minste 12 uur voor vertrek speciale menu's aanvraagt, van vegetarisch tot halal, zodat u kunt genieten van een maaltijdervaring op maat.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want alle AVE-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt je fiets of scooter meenemen, zorg er wel voor dat deze opgevouwen en goed in een koffer zit. Vergeet niet de pedalen te verwijderen en het stuur een draai van 90 graden te geven. Als de totale afmetingen van uw koffer minder dan 180 cm bedragen, telt deze als handbagage. Alles wat groter is, valt in de categorie speciale bagage, maar houd het binnen de 120 x 90 x 40 cm.
Diensten aan boord AVE van Madrid tot León
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Madrid naar León met train.
Voorzieningen AVE
quiet_zone Stiltezone check
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
accessibility Toegankelijkheid check
food_and_drink Eten en drinken check
air_con Airconditioning check
bicycle Fiets check

Madrid tot León CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
20.21kg
Bus
21.65kg
Vlucht
57.73kg
Carpoolen
46.18kg
Wat is de CO2-uitstoot van Madrid tot León met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Madrid en León is 20.21kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Madrid en León? Door de trein te nemen tussen Madrid en León bespaar je 37.52kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.44kg vs de bus en 25.97kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Madrid tot León?
Een trein-ticket van Madrid tot León is € 44,58. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 16,15.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Madrid naar León?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Madrid tot León is € 16,15. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Madrid en León door trein?
Madrid tot León is 288,64 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Madrid en León?
Madrid tot León is gemiddeld 2 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 56 min.
Welke bedrijven werken van Madrid tot León?
Madrid tot León wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Alvia, Renfe - Media Distancia, AVE, Renfe - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Madrid naar León?
Madrid naar León heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Madrid naar León?
De vroegste trein van Madrid tot León vertrekt om 06:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Madrid tot León?
De nieuwste trein van Madrid tot León vertrekt om 20:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Madrid tot León?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 16,15, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Madrid naar León?
Er zijn gemiddeld 4 van Madrid om naar León te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Madrid naar León door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Madrid en León is 1 uur en 56 min.
Is er een directe trein van Madrid naar León?
Ja, er is een directe trein tussen Madrid en León.
Wat is de CO2-uitstoot voor Madrid tot León door trein?
De reis van trein van Madrid naar León zorgt voor 20.21kg CO2-uitstoot.