Trein Madrid - Segovia prijzen vanaf 8,55€

Start van
8,55€
Ontdekken

Madrid naar Segovia door trein

De reis van Madrid naar Segovia door trein is 68,7 km en duurt 25 min. Er zijn 21 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:40 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Madrid naar Segovia door trein voor slechts 8,55€ of zoveel als 54,70€. De beste prijs voor deze reis is 8,55€.

Beste prijs 8,55€
Reisduur 25 min
Aansluiting per dag 21
Laagste prijs 8,55€
Hoogste prijs 54,70€
Eerste vertrek 07:40
Laatste vertrek 22:30
Afstand 68,7 km
Vertrek Madrid
Aankomst Segovia
Vervoerders AVE, Renfe AVANT,

Trein Tickets van Madrid tot Segovia

  Oct 04
  8,55€
  30°
  Oct 05
  8,55€
  29°
  Oct 06
  8,55€
  28°
  Oct 07
  14,73€
  26°
  Oct 08
  13,90€
  26°
  Oct 09
  8,55€
  28°
  Oct 10
  8,55€
  29°
  Oct 11
  8,55€
  27°
  Oct 12
  8,55€
  24°
  Oct 13
  14,40€
  21°
  Oct 14
  13,90€
  21°
  Oct 15
  14,62€
  22°
  Oct 16
  14,74€
  21°
  Oct 17
  14,74€
  23°
  Oct 18
  14,74€
  20°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
30°

Treinen van Madrid naar Segovia

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Madrid naar Segovia.

Het traject van Madrid naar Segovia wordt dagelijks gereden door 14 treinen vertrekkend van van de stations in Madrid-ramon Y Cajal, Madrid-chamartin, Pitis, Madrid - Atocha, Madrid-recoletos, Madrid-nuevos Ministerios, Madrid Chamartín Railway Station naar in de stations in Segovia, Segovia Train Station, Segovia Guiomar.

De gemiddelde reisduur bedraagt 27 min. De eerste trein vertrekt om 06:20. De laatste trein vertrekt om 20:40.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Madrid tot Segovia

 
Oct 04
woensdag
30°
8,55€
5€
Oct 05
donderdag
29°
8,55€
Meer
Oct 06
vrijdag
28°
8,55€
6€
Oct 07
zaterdag
26°
14,73€
Meer
Oct 08
zondag
26°
13,90€
11€
Oct 09
maandag
28°
8,55€
7€
Oct 10
dinsdag
29°
8,55€
Meer
Goedkope -tickets van Madrid tot Segovia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Madrid tot Segovia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Madrid naar Segovia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Madrid naar Segovia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Madrid tot Segovia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 9€ tot 15€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 42% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Madrid naar Segovia

De goedkoopste Madrid - Segovia treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 10€ als je geluk hebt, of 15€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 21€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Segovia te reizen

Als u met de trein naar Segovia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Tickettypes en faciliteiten van Madrid tot Segovia

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE wanneer u van Madrid naar Segovia reist.

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord AVE van Madrid tot Segovia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Madrid naar Segovia met trein.
Voorzieningen AVE
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Madrid tot Segovia CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.2kg
Bus
1.1kg
Vlucht
44.2kg
Carpoolen
4.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Madrid tot Segovia met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Madrid en Segovia is 0.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Madrid en Segovia? Door de trein te nemen tussen Madrid en Segovia bespaar je 44.0kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.9kg vs de bus en 4.1kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Madrid tot Segovia?
Een trein-ticket van Madrid tot Segovia is 22,92€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 8,55€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Madrid naar Segovia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Madrid tot Segovia is 8,55€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Madrid en Segovia door trein?
Madrid tot Segovia is 68,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Madrid en Segovia?
Madrid tot Segovia is gemiddeld 29 min. De snelste optie brengt u echter daar in 25 min.
Welke bedrijven werken van Madrid tot Segovia?
Madrid tot Segovia wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail AVE, Renfe AVANT, Renfe, Renfe - Intercity, Renfe REGIONAL, Alvia diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Madrid naar Segovia?
Madrid naar Segovia heeft gemiddeld 21 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Madrid naar Segovia?
De vroegste trein van Madrid tot Segovia vertrekt om 07:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Madrid tot Segovia?
De nieuwste trein van Madrid tot Segovia vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Madrid tot Segovia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 8,55€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Madrid naar Segovia gaan?
Er zijn 7 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Madrid om naar Segovia te gaan. Je kunt gaan van Madrid-ramon Y Cajal, Madrid-chamartin, Pitis, Madrid - Atocha, Madrid-recoletos, Madrid-nuevos Ministerios, Madrid Chamartín Railway Station en je kunt aankomen op Segovia, Segovia Train Station, Segovia Guiomar.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Madrid naar Segovia?
Er zijn gemiddeld 21 van Madrid om naar Segovia te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Madrid naar Segovia door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Madrid en Segovia is 25 min.
Is er een directe trein van Madrid naar Segovia?
Ja, er is een directe trein tussen Madrid en Segovia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Madrid tot Segovia door trein?
De reis van trein van Madrid naar Segovia zorgt voor 0.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox