Trein Gent - Boulogne-sur-Mer prijzen vanaf € 56,80

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Gent naar Boulogne-sur-Mer door trein

De reis van Gent naar Boulogne-sur-Mer door trein is 152,08 km en duurt 3 uur en 3 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:24 en de laatste om 12:25. Het is mogelijk om te reizen van Gent naar Boulogne-sur-Mer door trein voor slechts € 56,80 of zoveel als € 184,80. De beste prijs voor deze reis is € 56,80.

Laagste prijs€ 56,80
Reisduur3 uur en 3 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 56,80
Hoogste prijs€ 184,80
Eerste vertrek05:24
Laatste vertrek12:25
Afstand152,08 km
VertrekGent
AankomstBoulogne-sur-Mer
VervoerdersThalys, SNCBMeer

Trein Tickets van Ghent tot Boulogne

Vertrekdatum
zaterdag 22 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ghent tot Boulogne

Goedkope trein-tickets van Gent tot Boulogne-sur-Mer
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gent tot Boulogne-sur-Mer.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gent naar Boulogne-sur-Mer, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gent naar Boulogne-sur-Mer te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Ghent tot Boulogne te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gent naar Boulogne-sur-Mer

De goedkoopste Gent - Boulogne-sur-Mer treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,31 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Boulogne-sur-Mer te reizen

Als u met de trein naar Boulogne-sur-Mer reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Gent tot Boulogne-sur-Mer

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB en Thalys wanneer u van Gent naar Boulogne-sur-Mer reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, SNCB, SNCF van Gent tot Boulogne-sur-Mer
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Gent naar Boulogne-sur-Mer met train.
Voorzieningen Thalys SNCB SNCF TER
quiet_zone Stiltezone check cross check cross
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check
air_con Airconditioning check cross check cross
bicycle Fiets check cross check cross
sleeper_couchette Slaper check cross check cross

Gent tot Boulogne-sur-Mer CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
10.65kg
Bus
11.41kg
Vlucht
30.42kg
Carpoolen
24.33kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gent tot Boulogne-sur-Mer met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gent en Boulogne-sur-Mer is 10.65kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gent en Boulogne-sur-Mer? Door de trein te nemen tussen Gent en Boulogne-sur-Mer bespaar je 19.77kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.76kg vs de bus en 13.68kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Gent tot Boulogne-sur-Mer?
Een trein-ticket van Gent tot Boulogne-sur-Mer is € 75,90. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 56,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gent naar Boulogne-sur-Mer?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gent tot Boulogne-sur-Mer is € 56,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gent en Boulogne-sur-Mer door trein?
Gent tot Boulogne-sur-Mer is 152,08 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gent en Boulogne-sur-Mer?
Gent tot Boulogne-sur-Mer is gemiddeld 3 uur en 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 29 min.
Welke bedrijven werken van Gent tot Boulogne-sur-Mer?
Gent tot Boulogne-sur-Mer wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Thalys, SNCB, SNCF, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Gent naar Boulogne-sur-Mer?
Gent naar Boulogne-sur-Mer heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gent naar Boulogne-sur-Mer?
De vroegste trein van Gent tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 05:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gent tot Boulogne-sur-Mer?
De nieuwste trein van Gent tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 12:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gent tot Boulogne-sur-Mer?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 56,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Gent naar Boulogne-sur-Mer door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gent en Boulogne-sur-Mer is 2 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Gent naar Boulogne-sur-Mer?
Ja, er is een directe trein tussen Gent en Boulogne-sur-Mer.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gent tot Boulogne-sur-Mer door trein?
De reis van trein van Gent naar Boulogne-sur-Mer zorgt voor 10.65kg CO2-uitstoot.