Trein Gent - Arras prijzen vanaf € 14,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Gent naar Arras door trein

De reis van Gent naar Arras door trein is 107,01 km en duurt 3 uur en 1 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:36 en de laatste om 19:36. Het is mogelijk om te reizen van Gent naar Arras door trein voor slechts € 14,00 of zoveel als € 14,00. De beste prijs voor deze reis is € 14,00.

Laagste prijs€ 14,00
Reisduur3 uur en 1 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 14,00
Hoogste prijs€ 14,00
Eerste vertrek05:36
Laatste vertrek19:36
Afstand107,01 km
VertrekGent
AankomstArras
VervoerdersSNCF, SNCB

Goedkope trein-tickets van Gent tot Arras
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gent tot Arras.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gent naar Arras, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gent naar Arras te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gent naar Arras

De goedkoopste Gent - Arras treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,31 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Arras te reizen

Als u met de trein naar Arras reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Diensten aan boord SNCF, SNCB van Gent tot Arras
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Gent naar Arras met train.
Voorzieningen SNCF SNCB
quiet_zone Stiltezone check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check cross
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check cross
bicycle Fiets check cross
sleeper_couchette Slaper check cross

Gent tot Arras CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.49kg
Bus
8.03kg
Vlucht
21.4kg
Carpoolen
17.12kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gent tot Arras met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gent en Arras is 7.49kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gent en Arras? Door de trein te nemen tussen Gent en Arras bespaar je 13.91kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.54kg vs de bus en 9.63kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Gent tot Arras?
Een trein-ticket van Gent tot Arras is € 14,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gent naar Arras?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gent tot Arras is € 14,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gent en Arras door trein?
Gent tot Arras is 107,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gent en Arras?
Gent tot Arras is gemiddeld 3 uur en 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 5 min.
Welke bedrijven werken van Gent tot Arras?
Gent tot Arras wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail SNCF, SNCB diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Gent naar Arras?
Gent naar Arras heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gent naar Arras?
De vroegste trein van Gent tot Arras vertrekt om 05:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gent tot Arras?
De nieuwste trein van Gent tot Arras vertrekt om 19:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gent tot Arras?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Gent naar Arras door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gent en Arras is 0 uur en 5 min.
Is er een directe trein van Gent naar Arras?
Ja, er is een directe trein tussen Gent en Arras.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gent tot Arras door trein?
De reis van trein van Gent naar Arras zorgt voor 7.49kg CO2-uitstoot.