Trein Gent - Tourcoing prijzen vanaf € 11,40

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Gent naar Tourcoing door trein

De reis van Gent naar Tourcoing door trein is 53,29 km en duurt 1 uur en 0 min. Er zijn 11 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:36 en de laatste om 23:36. Het is mogelijk om te reizen van Gent naar Tourcoing door trein voor slechts € 11,40 of zoveel als € 11,40. De beste prijs voor deze reis is € 11,40.

Laagste prijs€ 11,40
Reisduur1 uur en 0 min
Aansluiting per dag11
Laagste prijs€ 11,40
Hoogste prijs€ 11,40
Eerste vertrek05:36
Laatste vertrek23:36
Afstand53,29 km
VertrekGent
AankomstTourcoing
VervoerdersIc

Trein Tickets van Ghent tot Tourcoing

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ghent tot Tourcoing

Goedkope trein-tickets van Gent tot Tourcoing
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gent tot Tourcoing.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gent naar Tourcoing, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gent naar Tourcoing te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Ghent tot Tourcoing te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gent naar Tourcoing

De goedkoopste Gent - Tourcoing treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,31 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Tourcoing te reizen

Als u met de trein naar Tourcoing reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Gent tot Tourcoing CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.73kg
Bus
4kg
Vlucht
10.66kg
Carpoolen
8.53kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gent tot Tourcoing met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gent en Tourcoing is 3.73kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gent en Tourcoing? Door de trein te nemen tussen Gent en Tourcoing bespaar je 6.93kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.27kg vs de bus en 4.8kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Gent tot Tourcoing?
Een trein-ticket van Gent tot Tourcoing is € 11,40. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gent naar Tourcoing?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gent tot Tourcoing is € 11,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gent en Tourcoing door trein?
Gent tot Tourcoing is 53,29 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gent en Tourcoing?
Gent tot Tourcoing is gemiddeld 1 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 55 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Gent naar Tourcoing?
Gent naar Tourcoing heeft gemiddeld 11 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gent naar Tourcoing?
De vroegste trein van Gent tot Tourcoing vertrekt om 05:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gent tot Tourcoing?
De nieuwste trein van Gent tot Tourcoing vertrekt om 23:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gent tot Tourcoing?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Gent naar Tourcoing door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gent en Tourcoing is 0 uur en 55 min.
Is er een directe trein van Gent naar Tourcoing?
Ja, er is een directe trein tussen Gent en Tourcoing.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gent tot Tourcoing door trein?
De reis van trein van Gent naar Tourcoing zorgt voor 3.73kg CO2-uitstoot.