Trein Oloron-Sainte-Marie - Paris prijzen vanaf € 38,70

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Oloron-Sainte-Marie naar Paris door trein

De reis van Oloron-Sainte-Marie naar Paris door trein is 670,07 km en duurt 9 uur en 53 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:24 en de laatste om 18:20. Het is mogelijk om te reizen van Oloron-Sainte-Marie naar Paris door trein voor slechts € 38,70 of zoveel als € 199,20. De beste prijs voor deze reis is € 38,70.

Laagste prijs€ 38,70
Reisduur9 uur en 53 min
Aansluiting per dag15
Laagste prijs€ 38,70
Hoogste prijs€ 199,20
Eerste vertrek06:24
Laatste vertrek18:20
Afstand670,07 km
VertrekOloron-Sainte-Marie
AankomstParis
VervoerdersBlaBlaCar Bus, INTERCITÉSMeer

Trein Tickets van Oloron-Sainte-Marie tot Paris

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Oloron-Sainte-Marie tot Paris

Goedkope trein-tickets van Oloron-Sainte-Marie tot Paris
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oloron-Sainte-Marie tot Paris.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oloron-Sainte-Marie naar Paris, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oloron-Sainte-Marie naar Paris te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Oloron-Sainte-Marie tot Paris te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Oloron-Sainte-Marie naar Paris

De goedkoopste Oloron-Sainte-Marie - Paris treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 45,00 als je geluk hebt, of € 71,92 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 143,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Paris te reizen

Als u met de trein naar Paris reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Intercités de Nuit is een nachttrein die wordt geëxploiteerd door de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt overnachtingsmogelijkheden voor passagiers. De treinen zijn uitgerust met slaapcoupés, verstelbare stoelen en restauratierijtuigen. Intercités de Nuit combineert de voordelen van vervoer en accommodatie, waardoor het een populaire en milieuvriendelijke keuze is.

Intercités is een treindienst die wordt aangeboden door de SNCF. Intercités-treinen rijden op regionale, nationale en internationale routes en verbinden steden en dorpen in Frankrijk en met buurlanden. In tegenstelling tot de hogesnelheidstreinen van de TGV hebben Intercités-treinen een meer traditionele uitstraling en bieden ze een mooie manier om te reizen en het land te verkennen. Overnachten aan boord van een Intercités-trein is mogelijk via het aanbod "Intercités de nuit", waarbij u onder meer een verstelbare zit- of ligplaats kunt reserveren.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Tickettypes en faciliteiten van Oloron-Sainte-Marie tot Paris

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van INTERCITÉS, OUIGO en TER wanneer u van Oloron-Sainte-Marie naar Paris reist.

Second Class - The Essential

De Essential is een tweedeklasticket en biedt een kosteneffectieve oplossing voor wie op zoek is naar basiscomfort tijdens zijn reis. Bovendien is dit ticket onder voorwaarden omwisselbaar en terugbetaalbaar tot het vertrek van de trein.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class-The Comfort

Het Comfort is een eersteklas ticket en biedt een premium niveau van comfort en voorzieningen. Dit ticket is ook onder voorwaarden omwisselbaar en terugbetaalbaar tot het vertrek van de trein.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

INTERCITÉS Pro

Als u kiest voor de INTERCITÉS Pro-optie, krijgt u toegang tot volledige flexibiliteit en de Grand Voyageur-service voor geselecteerde bestemmingen. Dit ticket is ook inwisselbaar en terugbetaalbaar onder voorwaarden tot het vertrek van de trein, en tot 2 uur na vertrek, onder specifieke voorwaarden
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Er wordt gratis WiFi voor u aangeboden op bepaalde INTERCITÉS-routes, met name Parijs-Clermont-Ferrand, Parijs-Limoges-Toulouse, Marseille-Bordeaux en Parijs-Briançon. Voor degenen die 's nachts reizen, is WiFi-connectiviteit verzekerd op de routes Parijs-Nice en Parijs-Briançon.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
INTERCITÉS-treinen zijn uitgerust met standaard EU-tweepuntsstopcontacten. Sluit aan en schakel in!
luggage Bagage open icon close icon
Op INTERCITÉS-treinen heeft u de vrijheid om alle bagage mee te nemen die u wenst, of het nu een koffer, weekendtas of rugzak is. Zorg ervoor dat elk item niet groter is dan 130 cm hoog of 90 cm breed. Vergeet niet om al uw bezittingen te labelen, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren. Hoewel u zoveel kunt meenemen als u aankan, moet u er wel voor zorgen dat alles veilig is opgeborgen, waarbij u prioriteit geeft aan het comfort en de veiligheid van iedereen aan boord. Houd kleinere spullen in de buurt, zoals onder je stoel, en plaats grotere spullen op aangewezen plekken of langs het gangpad.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt INTERCITÉS de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Honger of dorst? Geniet van onze eet- en drinkservice aan de stoel. Het menu 'Nos Territoires Gourmands' biedt lokale kwaliteitsproducten. Zoek naar deze service op routes zoals Parijs-Clermont-Ferrance en Bordeaux-Marseille, maar ook op geselecteerde nachtelijke reizen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle INTERCITÉS-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Op Intercités-treinen vragen niet-vouwfietsen bij het boeken een registratietarief van € 10. Ondertussen zijn vouwfietsen in geschikte tassen zonder extra kosten welkom aan boord, zolang de afmetingen opgevouwen niet groter zijn dan 130 x 90 cm. Fietsen, al dan niet opvouwbaar, kunnen zonder reservering gratis worden meegenomen in sommige Intercités-treinen. Hoewel de meeste treinen een gratis fietsenstalling bieden, moet u er rekening mee houden dat op de lijnen Nantes-Bordeaux en Nantes-Lyon een toeslag van € 5 in rekening wordt gebracht.
wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, INTERCITÉS, OUIGO van Oloron-Sainte-Marie tot Paris
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oloron-Sainte-Marie naar Paris met train.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus INTERCITÉS OUIGO TER FlixBus TGV inOui
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check
air_con Airconditioning check cross cross cross check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross cross cross check
bicycle Fiets cross cross cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross cross cross cross check

Oloron-Sainte-Marie tot Paris CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
46.9kg
Bus
50.26kg
Vlucht
134.01kg
Carpoolen
107.21kg
Wat is de CO2-uitstoot van Oloron-Sainte-Marie tot Paris met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris is 46.9kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris? Door de trein te nemen tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris bespaar je 87.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.36kg vs de bus en 60.31kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Oloron-Sainte-Marie tot Paris?
Een trein-ticket van Oloron-Sainte-Marie tot Paris is € 105,58. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 38,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oloron-Sainte-Marie naar Paris?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oloron-Sainte-Marie tot Paris is € 38,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris door trein?
Oloron-Sainte-Marie tot Paris is 670,07 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris?
Oloron-Sainte-Marie tot Paris is gemiddeld 9 uur en 53 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 12 min.
Welke bedrijven werken van Oloron-Sainte-Marie tot Paris?
Oloron-Sainte-Marie tot Paris wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, INTERCITÉS, OUIGO, INTERCITÉS de nuit, TER, FlixBus, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Oloron-Sainte-Marie naar Paris?
Oloron-Sainte-Marie naar Paris heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Oloron-Sainte-Marie naar Paris?
De vroegste trein van Oloron-Sainte-Marie tot Paris vertrekt om 06:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Oloron-Sainte-Marie tot Paris?
De nieuwste trein van Oloron-Sainte-Marie tot Paris vertrekt om 18:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oloron-Sainte-Marie tot Paris?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 38,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oloron-Sainte-Marie naar Paris door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris is 5 uur en 12 min.
Is er een directe trein van Oloron-Sainte-Marie naar Paris?
Ja, er is een directe trein tussen Oloron-Sainte-Marie en Paris.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oloron-Sainte-Marie tot Paris door trein?
De reis van trein van Oloron-Sainte-Marie naar Paris zorgt voor 46.9kg CO2-uitstoot.