Trein Namen - Maubeuge prijzen vanaf € 12,80

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Namen naar Maubeuge door trein

De reis van Namen naar Maubeuge door trein is 66,89 km en duurt 2 uur en 0 min. Er zijn 41 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:38 en de laatste om 22:38. Het is mogelijk om te reizen van Namen naar Maubeuge door trein voor slechts € 12,80 of zoveel als € 17,30. De beste prijs voor deze reis is € 12,80.

Laagste prijs€ 12,80
Reisduur2 uur en 0 min
Aansluiting per dag41
Laagste prijs€ 12,80
Hoogste prijs€ 17,30
Eerste vertrek05:38
Laatste vertrek22:38
Afstand66,89 km
VertrekNamen
AankomstMaubeuge
VervoerdersIc

Trein Tickets van Namur tot Maubeuge

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Namur tot Maubeuge

Goedkope trein-tickets van Namen tot Maubeuge
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Namen tot Maubeuge.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Namen naar Maubeuge, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Namen naar Maubeuge te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Namur tot Maubeuge te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Namen naar Maubeuge

De goedkoopste Namen - Maubeuge treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,36 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Maubeuge te reizen

Als u met de trein naar Maubeuge reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Namen tot Maubeuge CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.68kg
Bus
5.02kg
Vlucht
13.38kg
Carpoolen
10.7kg
Wat is de CO2-uitstoot van Namen tot Maubeuge met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Namen en Maubeuge is 4.68kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Namen en Maubeuge? Door de trein te nemen tussen Namen en Maubeuge bespaar je 8.7kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.02kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Namen tot Maubeuge?
Een trein-ticket van Namen tot Maubeuge is € 14,40. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Namen naar Maubeuge?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Namen tot Maubeuge is € 12,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Namen en Maubeuge door trein?
Namen tot Maubeuge is 66,89 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Namen en Maubeuge?
Namen tot Maubeuge is gemiddeld 2 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 18 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Namen naar Maubeuge?
Namen naar Maubeuge heeft gemiddeld 41 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Namen naar Maubeuge?
De vroegste trein van Namen tot Maubeuge vertrekt om 05:38. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Namen tot Maubeuge?
De nieuwste trein van Namen tot Maubeuge vertrekt om 22:38. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Namen tot Maubeuge?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 12,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Namen naar Maubeuge door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Namen en Maubeuge is 1 uur en 18 min.
Is er een directe trein van Namen naar Maubeuge?
Ja, er is een directe trein tussen Namen en Maubeuge.
Wat is de CO2-uitstoot voor Namen tot Maubeuge door trein?
De reis van trein van Namen naar Maubeuge zorgt voor 4.68kg CO2-uitstoot.