Vind een trein van Ieper naar Lanaken

23/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Ieper naar Lanaken door trein

De reis van Ieper naar Lanaken door trein is 194,01 km en duurt 5 uur en 59 min. Er zijn 66 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:19 en de laatste om 22:19. Het is mogelijk om te reizen van Ieper naar Lanaken door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur5 uur en 59 min
Aansluiting per dag66
Eerste vertrek04:19
Laatste vertrek22:19
Afstand194,01 km
VertrekIeper
AankomstLanaken
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Ieper tot Lanaken
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ieper tot Lanaken.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ieper naar Lanaken, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ieper naar Lanaken te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ieper naar Lanaken

De goedkoopste Ieper - Lanaken treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lanaken te reizen

Als u met de trein naar Lanaken reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Ieper tot Lanaken CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
13.58kg
Bus
14.55kg
Vlucht
38.8kg
Carpoolen
31.04kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ieper tot Lanaken met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ieper en Lanaken is 13.58kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ieper en Lanaken? Door de trein te nemen tussen Ieper en Lanaken bespaar je 25.22kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.97kg vs de bus en 17.46kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Ieper en Lanaken door trein?
Ieper tot Lanaken is 194,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ieper en Lanaken?
Ieper tot Lanaken is gemiddeld 5 uur en 59 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 3 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Ieper naar Lanaken?
Ieper naar Lanaken heeft gemiddeld 66 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ieper naar Lanaken?
De vroegste trein van Ieper tot Lanaken vertrekt om 04:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ieper tot Lanaken?
De nieuwste trein van Ieper tot Lanaken vertrekt om 22:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ieper naar Lanaken door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ieper en Lanaken is 4 uur en 3 min.
Is er een directe trein van Ieper naar Lanaken?
Ja, er is een directe trein tussen Ieper en Lanaken.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ieper tot Lanaken door trein?
De reis van trein van Ieper naar Lanaken zorgt voor 13.58kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Ieper

Weekendjes weg van Ieper

Internationale routes van Ieper en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Ieper

Belangrijkste trajecten naarLanaken

Andere populaire trajecten