Trein Aalst - Paris prijzen vanaf 36,60€

Start van
36,60€
Ontdekken

Aalst naar Paris door trein

De reis van Aalst naar Paris door trein is 261,2 km en duurt 1 uur 23 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:43 en de laatste om 23:12. Het is mogelijk om te reizen van Aalst naar Paris door trein voor slechts 36,60€ of zoveel als 148,98€. De beste prijs voor deze reis is 36,60€.

Beste prijs 36,60€
Reisduur 1 uur 23 min
Aansluiting per dag 15
Laagste prijs 36,60€
Hoogste prijs 148,98€
Eerste vertrek 06:43
Laatste vertrek 23:12
Afstand 261,2 km
Vertrek Aalst
Aankomst Paris
Vervoerders SNCF, Ic,

Trein Tickets van Aalst tot Paris

  Oct 04
  Meer
  18°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  20°
  Oct 07
  Meer
  21°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  21°
  Oct 10
  Meer
  22°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  20°
  Oct 13
  Meer
  18°
  Oct 14
  Meer
  16°
  Oct 15
  Meer
  16°
  Oct 16
  Meer
  17°
  Oct 17
  Meer
  16°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
18°

Treinen van Aalst naar Paris

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Aalst naar Paris.

Het traject van Aalst naar Paris wordt dagelijks gereden door 17 treinen vertrekkend van naar het station in Aalst naar in de stations in Paris Gare Du Nord.

De gemiddelde reisduur bedraagt 2 uur 22 min. De eerste trein vertrekt om 05:43. De laatste trein vertrekt om 19:13.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Aalst tot Paris
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aalst tot Paris.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aalst naar Paris, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aalst naar Paris te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aalst naar Paris

De goedkoopste Aalst - Paris treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 80€ als je geluk hebt, of 95€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 136€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Paris te reizen

Als u met de trein naar Paris reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Tickettypes en faciliteiten van Aalst tot Paris

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Aalst naar Paris reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord SNCF and Thalys van Aalst tot Paris
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aalst naar Paris met trein.
Voorzieningen SNCF Thalys
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Aalst tot Paris CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.0kg
Bus
6.3kg
Vlucht
251.8kg
Carpoolen
24.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aalst tot Paris met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aalst en Paris is 1.0kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aalst en Paris? Door de trein te nemen tussen Aalst en Paris bespaar je 250.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 5.3kg vs de bus en 23.3kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aalst tot Paris?
Een trein-ticket van Aalst tot Paris is 77,42€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 36,60€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aalst naar Paris?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aalst tot Paris is 36,60€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aalst en Paris door trein?
Aalst tot Paris is 261,2 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aalst en Paris?
Aalst tot Paris is gemiddeld 2 uur 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 23 min.
Welke bedrijven werken van Aalst tot Paris?
Aalst tot Paris wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail SNCF, Ic, Thalys diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aalst naar Paris?
Aalst naar Paris heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aalst naar Paris?
De vroegste trein van Aalst tot Paris vertrekt om 06:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aalst tot Paris?
De nieuwste trein van Aalst tot Paris vertrekt om 23:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aalst tot Paris?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 36,60€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Aalst naar Paris gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Aalst om naar Paris te gaan. Je kunt gaan van Aalst en je kunt aankomen op Paris Gare Du Nord.
Wat is de snelste reistijd tussen Aalst naar Paris door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aalst en Paris is 1 uur 23 min.
Is er een directe trein van Aalst naar Paris?
Ja, er is een directe trein tussen Aalst en Paris.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aalst tot Paris door trein?
De reis van trein van Aalst naar Paris zorgt voor 1.0kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox