Trein Aalst - Paris prijzen vanaf € 36,60

21/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 36,60

Aalst naar Paris door trein

De reis van Aalst naar Paris door trein is 261,48 km en duurt 2 uur en 47 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:43 en de laatste om 22:12. Het is mogelijk om te reizen van Aalst naar Paris door trein voor slechts € 36,60 of zoveel als € 148,98. De beste prijs voor deze reis is € 36,60.

Laagste prijs€ 36,60
Reisduur2 uur en 47 min
Aansluiting per dag15
Laagste prijs€ 36,60
Hoogste prijs€ 148,98
Eerste vertrek05:43
Laatste vertrek22:12
Afstand261,48 km
VertrekAalst
AankomstParis
VervoerdersIc, Thalys

Goedkope trein-tickets van Aalst tot Paris
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aalst tot Paris.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aalst naar Paris, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aalst naar Paris te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aalst naar Paris

De goedkoopste Aalst - Paris treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,15 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Paris te reizen

Als u met de trein naar Paris reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Aalst tot Paris

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Aalst naar Paris reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, SNCF van Aalst tot Paris
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aalst naar Paris met train.
Voorzieningen Thalys SNCF
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check
sleeper_couchette Slaper check check

Aalst tot Paris CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
18.3kg
Bus
19.61kg
Vlucht
52.3kg
Carpoolen
41.84kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aalst tot Paris met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aalst en Paris is 18.3kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aalst en Paris? Door de trein te nemen tussen Aalst en Paris bespaar je 34kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.31kg vs de bus en 23.54kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aalst tot Paris?
Een trein-ticket van Aalst tot Paris is € 77,42. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 36,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aalst naar Paris?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aalst tot Paris is € 36,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aalst en Paris door trein?
Aalst tot Paris is 261,48 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aalst en Paris?
Aalst tot Paris is gemiddeld 2 uur en 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 23 min.
Welke bedrijven werken van Aalst tot Paris?
Aalst tot Paris wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Ic, Thalys, SNCF diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aalst naar Paris?
Aalst naar Paris heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aalst naar Paris?
De vroegste trein van Aalst tot Paris vertrekt om 05:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aalst tot Paris?
De nieuwste trein van Aalst tot Paris vertrekt om 22:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aalst tot Paris?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 36,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Aalst naar Paris door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aalst en Paris is 1 uur en 23 min.
Is er een directe trein van Aalst naar Paris?
Ja, er is een directe trein tussen Aalst en Paris.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aalst tot Paris door trein?
De reis van trein van Aalst naar Paris zorgt voor 18.3kg CO2-uitstoot.