Vind een trein van Nazareth naar Ieper

27/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Nazareth naar Ieper door trein

De reis van Nazareth naar Ieper door trein is 51,12 km en duurt 3 uur en 33 min. Er zijn 75 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:08 en de laatste om 23:04. Het is mogelijk om te reizen van Nazareth naar Ieper door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur3 uur en 33 min
Aansluiting per dag75
Eerste vertrek06:08
Laatste vertrek23:04
Afstand51,12 km
VertrekNazareth
AankomstIeper
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Nazareth tot Ieper
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Nazareth tot Ieper.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Nazareth naar Ieper, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Nazareth naar Ieper te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Ieper te reizen

Als u met de trein naar Ieper reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Nazareth tot Ieper CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.58kg
Bus
3.83kg
Vlucht
10.22kg
Carpoolen
8.18kg
Wat is de CO2-uitstoot van Nazareth tot Ieper met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Nazareth en Ieper is 3.58kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Nazareth en Ieper? Door de trein te nemen tussen Nazareth en Ieper bespaar je 6.64kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.25kg vs de bus en 4.6kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Nazareth en Ieper door trein?
Nazareth tot Ieper is 51,12 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Nazareth en Ieper?
Nazareth tot Ieper is gemiddeld 3 uur en 33 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 29 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Nazareth naar Ieper?
Nazareth naar Ieper heeft gemiddeld 75 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Nazareth naar Ieper?
De vroegste trein van Nazareth tot Ieper vertrekt om 06:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Nazareth tot Ieper?
De nieuwste trein van Nazareth tot Ieper vertrekt om 23:04. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Nazareth naar Ieper door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Nazareth en Ieper is 1 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Nazareth naar Ieper?
Ja, er is een directe trein tussen Nazareth en Ieper.
Wat is de CO2-uitstoot voor Nazareth tot Ieper door trein?
De reis van trein van Nazareth naar Ieper zorgt voor 3.58kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Nazareth

Internationale routes van Nazareth en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Nazareth

Belangrijkste trajecten naarIeper

Andere populaire trajecten