Vind een trein van Ruddervoorde naar Oostende

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Ruddervoorde naar Oostende door trein

De reis van Ruddervoorde naar Oostende door trein is 25,05 km en duurt 1 uur en 13 min. Er zijn 64 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:21 en de laatste om 23:21. Het is mogelijk om te reizen van Ruddervoorde naar Oostende door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur1 uur en 13 min
Aansluiting per dag64
Eerste vertrek01:21
Laatste vertrek23:21
Afstand25,05 km
VertrekRuddervoorde
AankomstOostende
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Ruddervoorde tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ruddervoorde tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ruddervoorde naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ruddervoorde naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ruddervoorde naar Oostende

De goedkoopste Ruddervoorde - Oostende treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Oostende te reizen

Als u met de trein naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Ruddervoorde tot Oostende CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.75kg
Bus
1.88kg
Vlucht
5.01kg
Carpoolen
4.01kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ruddervoorde tot Oostende met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ruddervoorde en Oostende is 1.75kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ruddervoorde en Oostende? Door de trein te nemen tussen Ruddervoorde en Oostende bespaar je 3.26kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.13kg vs de bus en 2.26kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Ruddervoorde en Oostende door trein?
Ruddervoorde tot Oostende is 25,05 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ruddervoorde en Oostende?
Ruddervoorde tot Oostende is gemiddeld 1 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 48 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Ruddervoorde naar Oostende?
Ruddervoorde naar Oostende heeft gemiddeld 64 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ruddervoorde naar Oostende?
De vroegste trein van Ruddervoorde tot Oostende vertrekt om 01:21. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ruddervoorde tot Oostende?
De nieuwste trein van Ruddervoorde tot Oostende vertrekt om 23:21. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ruddervoorde naar Oostende door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ruddervoorde en Oostende is 0 uur en 48 min.
Is er een directe trein van Ruddervoorde naar Oostende?
Ja, er is een directe trein tussen Ruddervoorde en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ruddervoorde tot Oostende door trein?
De reis van trein van Ruddervoorde naar Oostende zorgt voor 1.75kg CO2-uitstoot.