Trein Oostende - Brussel (Etterbeek) prijzen vanaf € 17,00

17/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Oostende naar Brussel (Etterbeek) door trein

De reis van Oostende naar Brussel (Etterbeek) door trein is 112,15 km en duurt 9 uur en 24 min. Er zijn 116 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:01 en de laatste om 23:42. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Brussel (Etterbeek) door trein voor slechts € 17,00 of zoveel als € 17,00. De beste prijs voor deze reis is € 17,00.

Laagste prijs€ 17,00
Reisduur9 uur en 24 min
Aansluiting per dag116
Laagste prijs€ 17,00
Hoogste prijs€ 17,00
Eerste vertrek00:01
Laatste vertrek23:42
Afstand112,15 km
VertrekOostende
AankomstBrussel (Etterbeek)
VervoerdersSNCB, belgianrail

Goedkope trein-tickets van Oostende tot Brussel (Etterbeek)
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Brussel (Etterbeek).

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Brussel (Etterbeek), is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Brussel (Etterbeek) te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Oostende naar Brussel (Etterbeek)

De goedkoopste Oostende - Brussel (Etterbeek) treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 15,02 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,22 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Brussel (Etterbeek) te reizen

Als u met de trein naar Brussel (Etterbeek) reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Tickettypes en faciliteiten van Oostende tot Brussel (Etterbeek)

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB wanneer u van Oostende naar Brussel (Etterbeek) reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
Diensten aan boord SNCB van Oostende tot Brussel (Etterbeek)
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Brussel (Etterbeek) met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Oostende tot Brussel (Etterbeek) CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.85kg
Bus
8.41kg
Vlucht
22.43kg
Carpoolen
17.94kg
Wat is de CO2-uitstoot van Oostende tot Brussel (Etterbeek) met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Oostende en Brussel (Etterbeek) is 7.85kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Oostende en Brussel (Etterbeek)? Door de trein te nemen tussen Oostende en Brussel (Etterbeek) bespaar je 14.58kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.56kg vs de bus en 10.09kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Oostende tot Brussel (Etterbeek)?
Een trein-ticket van Oostende tot Brussel (Etterbeek) is € 17,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Brussel (Etterbeek)?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Brussel (Etterbeek) is € 17,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Brussel (Etterbeek) door trein?
Oostende tot Brussel (Etterbeek) is 112,15 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Oostende en Brussel (Etterbeek)?
Oostende tot Brussel (Etterbeek) is gemiddeld 9 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 37 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Brussel (Etterbeek)?
Oostende tot Brussel (Etterbeek) wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail SNCB, belgianrail diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Oostende naar Brussel (Etterbeek)?
Oostende naar Brussel (Etterbeek) heeft gemiddeld 116 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Oostende naar Brussel (Etterbeek)?
De vroegste trein van Oostende tot Brussel (Etterbeek) vertrekt om 00:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Oostende tot Brussel (Etterbeek)?
De nieuwste trein van Oostende tot Brussel (Etterbeek) vertrekt om 23:42. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Brussel (Etterbeek)?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Brussel (Etterbeek) door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Oostende en Brussel (Etterbeek) is 1 uur en 37 min.
Is er een directe trein van Oostende naar Brussel (Etterbeek)?
Ja, er is een directe trein tussen Oostende en Brussel (Etterbeek).
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Brussel (Etterbeek) door trein?
De reis van trein van Oostende naar Brussel (Etterbeek) zorgt voor 7.85kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Oostende

Weekendjes weg van Oostende

Internationale routes van Oostende en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Oostende

Belangrijkste trajecten naarBrussel (Etterbeek)

Andere populaire trajecten