Vind een trein van Waver naar Sclessin

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Waver naar Sclessin door trein

De reis van Waver naar Sclessin door trein is 67,06 km en duurt 15 uur en 59 min. Er zijn 70 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:25 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Waver naar Sclessin door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur15 uur en 59 min
Aansluiting per dag70
Eerste vertrek05:25
Laatste vertrek23:05
Afstand67,06 km
VertrekWaver
AankomstSclessin
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Waver tot Sclessin
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Waver tot Sclessin.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Waver naar Sclessin, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Waver naar Sclessin te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Sclessin te reizen

Als u met de trein naar Sclessin reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Waver tot Sclessin CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.69kg
Bus
5.03kg
Vlucht
13.41kg
Carpoolen
10.73kg
Wat is de CO2-uitstoot van Waver tot Sclessin met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Waver en Sclessin is 4.69kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Waver en Sclessin? Door de trein te nemen tussen Waver en Sclessin bespaar je 8.72kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.04kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Waver en Sclessin door trein?
Waver tot Sclessin is 67,06 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Waver en Sclessin?
Waver tot Sclessin is gemiddeld 15 uur en 59 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 36 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Waver naar Sclessin?
Waver naar Sclessin heeft gemiddeld 70 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Waver naar Sclessin?
De vroegste trein van Waver tot Sclessin vertrekt om 05:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Waver tot Sclessin?
De nieuwste trein van Waver tot Sclessin vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Waver naar Sclessin door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Waver en Sclessin is 1 uur en 36 min.
Is er een directe trein van Waver naar Sclessin?
Ja, er is een directe trein tussen Waver en Sclessin.
Wat is de CO2-uitstoot voor Waver tot Sclessin door trein?
De reis van trein van Waver naar Sclessin zorgt voor 4.69kg CO2-uitstoot.