Trein Moeskroen - Bergen prijzen vanaf € 14,60

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Moeskroen naar Bergen door trein

De reis van Moeskroen naar Bergen door trein is 61,85 km en duurt 1 uur en 9 min. Er zijn 31 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:47 en de laatste om 22:18. Het is mogelijk om te reizen van Moeskroen naar Bergen door trein voor slechts € 14,60 of zoveel als € 28,49. De beste prijs voor deze reis is € 14,60.

Laagste prijs€ 14,60
Reisduur1 uur en 9 min
Aansluiting per dag31
Laagste prijs€ 14,60
Hoogste prijs€ 28,49
Eerste vertrek04:47
Laatste vertrek22:18
Afstand61,85 km
VertrekMoeskroen
AankomstBergen
VervoerdersTER, RegionalMeer

Trein Tickets van Mouscron tot Mons

Vertrekdatum
zaterdag 22 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Mouscron tot Mons

Goedkope trein-tickets van Moeskroen tot Bergen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Moeskroen tot Bergen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Moeskroen naar Bergen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Moeskroen naar Bergen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Mouscron tot Mons te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Moeskroen naar Bergen

De goedkoopste Moeskroen - Bergen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,00 als je geluk hebt, of € 12,42 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,40 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Bergen te reizen

Als u met de trein naar Bergen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Moeskroen tot Bergen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en DB - Intercity wanneer u van Moeskroen naar Bergen reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord TER, Regional, DB - Intercity van Moeskroen tot Bergen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Moeskroen naar Bergen met train.
Voorzieningen TER Regional DB - Intercity FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check cross check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check cross cross
accessibility Toegankelijkheid cross check cross cross
air_con Airconditioning cross check cross check
bicycle Fiets cross check cross cross
sleeper_couchette Slaper cross check cross cross

Moeskroen tot Bergen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.33kg
Bus
4.64kg
Vlucht
12.37kg
Carpoolen
9.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Moeskroen tot Bergen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Moeskroen en Bergen is 4.33kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Moeskroen en Bergen? Door de trein te nemen tussen Moeskroen en Bergen bespaar je 8.04kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.31kg vs de bus en 5.57kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Moeskroen tot Bergen?
Een trein-ticket van Moeskroen tot Bergen is € 14,71. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Moeskroen naar Bergen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Moeskroen tot Bergen is € 14,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Moeskroen en Bergen door trein?
Moeskroen tot Bergen is 61,85 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Moeskroen en Bergen?
Moeskroen tot Bergen is gemiddeld 1 uur en 9 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 46 min.
Welke bedrijven werken van Moeskroen tot Bergen?
Moeskroen tot Bergen wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail TER, Regional, DB - Intercity, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Moeskroen naar Bergen?
Moeskroen naar Bergen heeft gemiddeld 31 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Moeskroen naar Bergen?
De vroegste trein van Moeskroen tot Bergen vertrekt om 04:47. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Moeskroen tot Bergen?
De nieuwste trein van Moeskroen tot Bergen vertrekt om 22:18. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Moeskroen tot Bergen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Moeskroen naar Bergen?
Er zijn gemiddeld 20 van Moeskroen om naar Bergen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Moeskroen naar Bergen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Moeskroen en Bergen is 0 uur en 46 min.
Is er een directe trein van Moeskroen naar Bergen?
Ja, er is een directe trein tussen Moeskroen en Bergen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Moeskroen tot Bergen door trein?
De reis van trein van Moeskroen naar Bergen zorgt voor 4.33kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Moeskroen

Weekendjes weg van Moeskroen

Internationale routes van Moeskroen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Moeskroen

Belangrijkste trajecten naarBergen

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten