Trein Aalst - Doornik prijzen vanaf € 11,60

Start van
€ 11,60

Aalst naar Doornik door trein

De reis van Aalst naar Doornik door trein is 58,39 km en duurt 2 uur en 5 min. Er zijn 197 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:11 en de laatste om 22:48. Het is mogelijk om te reizen van Aalst naar Doornik door trein voor slechts € 11,60 of zoveel als € 11,70. De beste prijs voor deze reis is € 11,60.

Laagste prijs€ 11,60
Reisduur2 uur en 5 min
Aansluiting per dag197
Laagste prijs€ 11,60
Hoogste prijs€ 11,70
Eerste vertrek05:11
Laatste vertrek22:48
Afstand58,39 km
VertrekAalst
AankomstDoornik
VervoerdersSNCB

Goedkope trein-tickets van Aalst tot Doornik
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aalst tot Doornik.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aalst naar Doornik, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aalst naar Doornik te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aalst naar Doornik

De goedkoopste Aalst - Doornik treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Doornik te reizen

Als u met de trein naar Doornik reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCB van Aalst tot Doornik
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aalst naar Doornik met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Aalst tot Doornik CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.09kg
Bus
4.38kg
Vlucht
11.68kg
Carpoolen
9.34kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aalst tot Doornik met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aalst en Doornik is 4.09kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aalst en Doornik? Door de trein te nemen tussen Aalst en Doornik bespaar je 7.59kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.29kg vs de bus en 5.25kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aalst tot Doornik?
Een trein-ticket van Aalst tot Doornik is € 11,66. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aalst naar Doornik?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aalst tot Doornik is € 11,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aalst en Doornik door trein?
Aalst tot Doornik is 58,39 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aalst en Doornik?
Aalst tot Doornik is gemiddeld 2 uur en 5 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 29 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Aalst naar Doornik?
Aalst naar Doornik heeft gemiddeld 197 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aalst naar Doornik?
De vroegste trein van Aalst tot Doornik vertrekt om 05:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aalst tot Doornik?
De nieuwste trein van Aalst tot Doornik vertrekt om 22:48. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aalst tot Doornik?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Aalst naar Doornik gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Aalst om naar Doornik te gaan. Je kunt gaan van Aalst Kerrebroek en je kunt aankomen op Tournai (BE), Froyennes.
Wat is de snelste reistijd tussen Aalst naar Doornik door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aalst en Doornik is 1 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Aalst naar Doornik?
Ja, er is een directe trein tussen Aalst en Doornik.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aalst tot Doornik door trein?
De reis van trein van Aalst naar Doornik zorgt voor 4.09kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Aalst

Weekendjes weg van Aalst

Internationale routes van Aalst en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Aalst

Belangrijkste trajecten naarDoornik

Andere populaire trajecten