Vind een trein van Bastenaken naar Chimay

Bastenaken naar Chimay door trein

De reis van Bastenaken naar Chimay door trein is 100,34 km en duurt 25 uur en 54 min. Er zijn 63 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:05 en de laatste om 21:08. Het is mogelijk om te reizen van Bastenaken naar Chimay door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur25 uur en 54 min
Aansluiting per dag63
Eerste vertrek05:05
Laatste vertrek21:08
Afstand100,34 km
VertrekBastenaken
AankomstChimay
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Bastenaken tot Chimay
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bastenaken tot Chimay.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bastenaken naar Chimay, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bastenaken naar Chimay te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Bastenaken naar Chimay

De goedkoopste Bastenaken - Chimay treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Chimay te reizen

Als u met de trein naar Chimay reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Bastenaken tot Chimay CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.02kg
Bus
7.53kg
Vlucht
20.07kg
Carpoolen
16.05kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bastenaken tot Chimay met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bastenaken en Chimay is 7.02kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bastenaken en Chimay? Door de trein te nemen tussen Bastenaken en Chimay bespaar je 13.05kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.51kg vs de bus en 9.03kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Bastenaken en Chimay door trein?
Bastenaken tot Chimay is 100,34 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bastenaken en Chimay?
Bastenaken tot Chimay is gemiddeld 25 uur en 54 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 26 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Bastenaken naar Chimay?
Bastenaken naar Chimay heeft gemiddeld 63 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bastenaken naar Chimay?
De vroegste trein van Bastenaken tot Chimay vertrekt om 05:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bastenaken tot Chimay?
De nieuwste trein van Bastenaken tot Chimay vertrekt om 21:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Bastenaken naar Chimay door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bastenaken en Chimay is 4 uur en 26 min.
Is er een directe trein van Bastenaken naar Chimay?
Ja, er is een directe trein tussen Bastenaken en Chimay.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bastenaken tot Chimay door trein?
De reis van trein van Bastenaken naar Chimay zorgt voor 7.02kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bastenaken

Weekendjes weg van Bastenaken

Internationale routes van Bastenaken en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bastenaken

Belangrijkste trajecten naarChimay

Andere populaire trajecten