Trein Beveren - Moeskroen prijzen vanaf € 15,00

12/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Beveren naar Moeskroen door trein

De reis van Beveren naar Moeskroen door trein is 90,09 km en duurt 3 uur en 9 min. Er zijn 37 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:41 en de laatste om 23:19. Het is mogelijk om te reizen van Beveren naar Moeskroen door trein voor slechts € 15,00 of zoveel als € 15,40. De beste prijs voor deze reis is € 15,00.

Laagste prijs€ 15,00
Reisduur3 uur en 9 min
Aansluiting per dag37
Laagste prijs€ 15,00
Hoogste prijs€ 15,40
Eerste vertrek00:41
Laatste vertrek23:19
Afstand90,09 km
VertrekBeveren
AankomstMoeskroen
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Beveren tot Moeskroen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Beveren tot Moeskroen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Beveren naar Moeskroen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Beveren naar Moeskroen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Moeskroen te reizen

Als u met de trein naar Moeskroen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Beveren tot Moeskroen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.31kg
Bus
6.76kg
Vlucht
18.02kg
Carpoolen
14.41kg
Wat is de CO2-uitstoot van Beveren tot Moeskroen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Beveren en Moeskroen is 6.31kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Beveren en Moeskroen? Door de trein te nemen tussen Beveren en Moeskroen bespaar je 11.71kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.45kg vs de bus en 8.1kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Beveren tot Moeskroen?
Een trein-ticket van Beveren tot Moeskroen is € 15,20. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 15,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Beveren naar Moeskroen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Beveren tot Moeskroen is € 15,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Beveren en Moeskroen door trein?
Beveren tot Moeskroen is 90,09 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Beveren en Moeskroen?
Beveren tot Moeskroen is gemiddeld 3 uur en 9 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 40 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Beveren naar Moeskroen?
Beveren naar Moeskroen heeft gemiddeld 37 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Beveren naar Moeskroen?
De vroegste trein van Beveren tot Moeskroen vertrekt om 00:41. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Beveren tot Moeskroen?
De nieuwste trein van Beveren tot Moeskroen vertrekt om 23:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Beveren tot Moeskroen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 15,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Beveren naar Moeskroen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Beveren en Moeskroen is 1 uur en 40 min.
Is er een directe trein van Beveren naar Moeskroen?
Ja, er is een directe trein tussen Beveren en Moeskroen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Beveren tot Moeskroen door trein?
De reis van trein van Beveren naar Moeskroen zorgt voor 6.31kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Beveren

Internationale routes van Beveren en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Beveren

Belangrijkste trajecten naarMoeskroen

Andere populaire trajecten