Trein Brussel - Tongeren prijzen vanaf € 23,20

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 23,20

Brussel naar Tongeren door trein

De reis van Brussel naar Tongeren door trein is 78,88 km en duurt 1 uur en 55 min. Er zijn 18 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:24 en de laatste om 22:12. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Tongeren door trein voor slechts € 23,20 of zoveel als € 48,40. De beste prijs voor deze reis is € 23,20.

Laagste prijs€ 23,20
Reisduur1 uur en 55 min
Aansluiting per dag18
Laagste prijs€ 23,20
Hoogste prijs€ 48,40
Eerste vertrek00:24
Laatste vertrek22:12
Afstand78,88 km
VertrekBrussel
AankomstTongeren
VervoerdersRegional, Deutsche BahnMeer

Trein Tickets van Brussels tot Tongeren

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Tongeren

Goedkope trein-tickets van Brussel tot Tongeren
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Tongeren.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Tongeren, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Tongeren te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot Tongeren te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brussel naar Tongeren

De goedkoopste Brussel - Tongeren treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 16,00 als je geluk hebt, of € 20,55 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 24,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Tongeren te reizen

Als u met de trein naar Tongeren reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Deutsche Bahn is de Duitse nationale spoorwegmaatschappij met hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, die een uitgebreid spoorwegnet door heel Duitsland exploiteert, inclusief hogesnelheidsintercitytreinen (ICE), regionale treinen en lokale forensentreinen.

Eurostar is een hogesnelheidstrein die Londen verbindt met verschillende steden op het vasteland van Europa, waaronder Parijs, Brussel en Amsterdam. Eurostar, gelanceerd in 1994, heeft zich sindsdien gevestigd als een populair vervoermiddel voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met snelheden tot 300 km/u bieden de Eurostar-treinen een snelle en milieuvriendelijke verbinding.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Tongeren

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Eurostar wanneer u van Brussel naar Tongeren reist.

Standard

Eurostar Standard-tickets zijn voor prijsbewuste reizigers en de meest beschikbare en betaalbare optie. Ze hebben echter een beperkte flexibiliteit
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Premier

Eurostar Standard Premier-tickets bieden een premium economy-ervaring, ideaal voor rustig en comfortabel werken, maar tegen hogere kosten dan Standard. Dit ticket is inclusief extra beenruimte, gratis maaltijden en toegang tot tijdschriften.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Premier

Business Premier-tickets zijn de eersteklas optie van Eurostar met comfort en flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ook de duurste. Met dit ticket beschikt u over ruime zitplaatsen, heerlijke maaltijden geserveerd op uw stoel, toegang tot exclusieve lounges en toegewijde assistentie.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Business Premier-reizigers en Eurostar™ carte blanche-houders profiteren van gratis WiFi in de lounges op geselecteerde stations. Gratis wifi-vouchers zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van Ashford. Alle treinen bieden ook gratis wifi, verbinding maken via EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Vanaf september 2012 is er zonder extra kosten een rustige busoptie beschikbaar voor Business- en Standard Premier-reizigers.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel beschikt over Britse en Europese stopcontacten. Business Premier en Standard Premier zijn ook voorzien van USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Met uw Eurostar-ticket kunt u een royale hoeveelheid bagage meenemen aan boord, zonder gewichtsbeperkingen. U kunt twee koffers en één handtas meenemen, allemaal correct geëtiketteerd, zolang ze niet langer zijn dan 85 cm. Kinderwagens en kinderwagens zijn toegestaan aan boord. U kunt ook uw fiets of muziekinstrument meenemen. Deze tellen mee als een van uw twee middelgrote bagagestukken, zolang deze zich in een draagtas van minder dan 85 cm lang bevinden.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Hulp voor reizigers met een handicap of ouderen is op alle stations beschikbaar. Het soort hulp verschilt per locatie. Het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren, met een aankomsttijd van 60 minuten als u niet vooraf heeft gereserveerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Café Métropole aan boord van de Eurostar-treinen biedt kortingen op herbruikbare bekers. Onverkocht voedsel wordt gedoneerd aan Olio, wat de Londense gemeenschappen ten goede komt. Eten in Standard Premier: Standard Premier biedt de hele dag internationale gerechten. Het ontbijt bestaat uit fruit, gebak en nog veel meer tot 10:14 uur. Na 10:15 uur kunt u genieten van een lichte maaltijd, dessert en drankjes. Food in Business Premier: Het menu van Business Premier is samengesteld door chef-kok Raymond Blanc OBE met een Michelin-ster. Drankjes, van thee tot champagne, zijn gedurende de hele reis verkrijgbaar.
air_con Airconditioning open icon close icon
Gedurende de hele reis wordt voortdurend frisse lucht aangezogen en gefilterd.
bicycle Fiets open icon close icon
Heb je een muziekinstrument of gitaar kleiner dan 85 cm? U kunt het meenemen als onderdeel van uw bagage op Eurostar. Als u een boxfiets heeft, kunt u een plekje reserveren door contact op te nemen met de Eurostar-reisservice (beschikbaar op bepaalde treinen). Vouw- en kinderfietsen kleiner dan 85 cm zijn welkom, maar dienen wel in een beschermende tas te zitten. Let op: e-scooters en hoverboards zijn een no-go. Bovendien kunt u naast uw bagage ook een paar ski's of een snowboard meenemen
Diensten aan boord Regional, Deutsche Bahn, Eurostar van Brussel tot Tongeren
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Tongeren met train.
Voorzieningen Regional Deutsche Bahn Eurostar DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check cross cross
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check
air_con Airconditioning check check check cross
bicycle Fiets check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check cross
luggage Bagage cross check check check

Brussel tot Tongeren CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.52kg
Bus
5.92kg
Vlucht
15.78kg
Carpoolen
12.62kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brussel tot Tongeren met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brussel en Tongeren is 5.52kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brussel en Tongeren? Door de trein te nemen tussen Brussel en Tongeren bespaar je 10.26kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.4kg vs de bus en 7.1kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brussel tot Tongeren?
Een trein-ticket van Brussel tot Tongeren is € 26,89. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 23,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Tongeren?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Tongeren is € 23,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Tongeren door trein?
Brussel tot Tongeren is 78,88 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brussel en Tongeren?
Brussel tot Tongeren is gemiddeld 1 uur en 55 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 33 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Tongeren?
Brussel tot Tongeren wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Regional, Deutsche Bahn, Eurostar, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brussel naar Tongeren?
Brussel naar Tongeren heeft gemiddeld 18 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brussel naar Tongeren?
De vroegste trein van Brussel tot Tongeren vertrekt om 00:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brussel tot Tongeren?
De nieuwste trein van Brussel tot Tongeren vertrekt om 22:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Tongeren?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 23,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brussel naar Tongeren?
Er zijn gemiddeld 2 van Brussel om naar Tongeren te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Tongeren door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brussel en Tongeren is 1 uur en 33 min.
Is er een directe trein van Brussel naar Tongeren?
Ja, er is een directe trein tussen Brussel en Tongeren.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Tongeren door trein?
De reis van trein van Brussel naar Tongeren zorgt voor 5.52kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel

Weekendjes weg van Brussel

Internationale routes van Brussel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel

Belangrijkste trajecten naarTongeren

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten