Trein Brussel - Boulogne-sur-Mer prijzen vanaf € 43,90

Start van
€ 43,90

Brussel naar Boulogne-sur-Mer door trein

De reis van Brussel naar Boulogne-sur-Mer door trein is 192,86 km en duurt 3 uur en 39 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:43 en de laatste om 18:17. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Boulogne-sur-Mer door trein voor slechts € 43,90 of zoveel als € 208,00. De beste prijs voor deze reis is € 43,90.

Laagste prijs€ 43,90
Reisduur3 uur en 39 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 43,90
Hoogste prijs€ 208,00
Eerste vertrek06:43
Laatste vertrek18:17
Afstand192,86 km
VertrekBrussel
AankomstBoulogne-sur-Mer
VervoerdersThalys, TGV inOuiMeer

Trein Tickets van Brussels tot Boulogne

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Boulogne

Goedkope trein-tickets van Brussel tot Boulogne-sur-Mer
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Boulogne-sur-Mer.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Boulogne-sur-Mer, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Boulogne-sur-Mer te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot Boulogne te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brussel naar Boulogne-sur-Mer

De goedkoopste Brussel - Boulogne-sur-Mer treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 30,20 als je geluk hebt, of € 79,38 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 174,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Boulogne-sur-Mer te reizen

Als u met de trein naar Boulogne-sur-Mer reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Boulogne-sur-Mer

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui en Thalys wanneer u van Brussel naar Boulogne-sur-Mer reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, TGV inOui, TGV van Brussel tot Boulogne-sur-Mer
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Boulogne-sur-Mer met train.
Voorzieningen Thalys TGV inOui TGV SNCF TER
quiet_zone Stiltezone check check check check cross
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
air_con Airconditioning check check check check cross
bicycle Fiets check check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check check cross

Brussel tot Boulogne-sur-Mer CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
13.5kg
Bus
14.46kg
Vlucht
38.57kg
Carpoolen
30.86kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brussel tot Boulogne-sur-Mer met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer is 13.5kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer? Door de trein te nemen tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer bespaar je 25.07kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.96kg vs de bus en 17.36kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brussel tot Boulogne-sur-Mer?
Een trein-ticket van Brussel tot Boulogne-sur-Mer is € 111,95. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 43,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Boulogne-sur-Mer?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Boulogne-sur-Mer is € 43,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer door trein?
Brussel tot Boulogne-sur-Mer is 192,86 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer?
Brussel tot Boulogne-sur-Mer is gemiddeld 3 uur en 39 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 58 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Boulogne-sur-Mer?
Brussel tot Boulogne-sur-Mer wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Thalys, TGV inOui, TGV, SNCF, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brussel naar Boulogne-sur-Mer?
Brussel naar Boulogne-sur-Mer heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brussel naar Boulogne-sur-Mer?
De vroegste trein van Brussel tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 06:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brussel tot Boulogne-sur-Mer?
De nieuwste trein van Brussel tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 18:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Boulogne-sur-Mer?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 43,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brussel naar Boulogne-sur-Mer gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brussel om naar Boulogne-sur-Mer te gaan. Je kunt gaan van Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord, Brussel, Arcaden, Zaventem en je kunt aankomen op Boulogne Ville, Gare de Boulogne Tintelleries.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Boulogne-sur-Mer door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer is 1 uur en 58 min.
Is er een directe trein van Brussel naar Boulogne-sur-Mer?
Ja, er is een directe trein tussen Brussel en Boulogne-sur-Mer.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Boulogne-sur-Mer door trein?
De reis van trein van Brussel naar Boulogne-sur-Mer zorgt voor 13.5kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel

Weekendjes weg van Brussel

Internationale routes van Brussel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel

Belangrijkste trajecten naarBoulogne-sur-Mer

Andere populaire trajecten