Trein Brussel - Colmar prijzen vanaf € 79,99

12/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Brussel naar Colmar door trein

De reis van Brussel naar Colmar door trein is 377,49 km en duurt 9 uur en 36 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:17 en de laatste om 12:42. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Colmar door trein voor slechts € 79,99 of zoveel als € 169,00. De beste prijs voor deze reis is € 79,99.

Laagste prijs€ 79,99
Reisduur9 uur en 36 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 79,99
Hoogste prijs€ 169,00
Eerste vertrek07:17
Laatste vertrek12:42
Afstand377,49 km
VertrekBrussel
AankomstColmar
VervoerdersThalys, FlixBusMeer

Trein Tickets van Brussels tot Colmar

Vertrekdatum
woensdag 12 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Colmar

Goedkope trein-tickets van Brussel tot Colmar
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Colmar.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Colmar, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Colmar te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot Colmar te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brussel naar Colmar

De goedkoopste Brussel - Colmar treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 111,36 als je geluk hebt, of € 149,69 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 247,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Colmar te reizen

Als u met de trein naar Colmar reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Colmar

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO en Thalys wanneer u van Brussel naar Colmar reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, FlixBus, OUIGO van Brussel tot Colmar
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Colmar met train.
Voorzieningen Thalys FlixBus OUIGO SNCF TER
quiet_zone Stiltezone check cross cross check cross
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
air_con Airconditioning check check cross check cross
bicycle Fiets check cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper check cross cross check cross

Brussel tot Colmar CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
26.42kg
Bus
28.31kg
Vlucht
75.5kg
Carpoolen
60.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brussel tot Colmar met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brussel en Colmar is 26.42kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brussel en Colmar? Door de trein te nemen tussen Brussel en Colmar bespaar je 49.08kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.89kg vs de bus en 33.98kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brussel tot Colmar?
Een trein-ticket van Brussel tot Colmar is € 125,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 79,99.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Colmar?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Colmar is € 79,99. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Colmar door trein?
Brussel tot Colmar is 377,49 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brussel en Colmar?
Brussel tot Colmar is gemiddeld 9 uur en 36 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 4 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Colmar?
Brussel tot Colmar wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Thalys, FlixBus, OUIGO, SNCF, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brussel naar Colmar?
Brussel naar Colmar heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brussel naar Colmar?
De vroegste trein van Brussel tot Colmar vertrekt om 07:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brussel tot Colmar?
De nieuwste trein van Brussel tot Colmar vertrekt om 12:42. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Colmar?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 79,99, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Colmar door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brussel en Colmar is 5 uur en 4 min.
Is er een directe trein van Brussel naar Colmar?
Ja, er is een directe trein tussen Brussel en Colmar.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Colmar door trein?
De reis van trein van Brussel naar Colmar zorgt voor 26.42kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel

Weekendjes weg van Brussel

Internationale routes van Brussel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel

Andere populaire trajecten