Trein Brussel - Abbeville prijzen vanaf € 61,09

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 61,09

Brussel naar Abbeville door trein

De reis van Brussel naar Abbeville door trein is 196,8 km en duurt 21 uur en 58 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 16:25 en de laatste om 16:25. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Abbeville door trein voor slechts € 61,09 of zoveel als € 61,09. De beste prijs voor deze reis is € 61,09.

Laagste prijs€ 61,09
Reisduur21 uur en 58 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 61,09
Hoogste prijs€ 61,09
Eerste vertrek16:25
Laatste vertrek16:25
Afstand196,8 km
VertrekBrussel
AankomstAbbeville
VervoerdersSNCB, TER

Trein Tickets van Brussels tot Abbeville

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Abbeville

Goedkope trein-tickets van Brussel tot Abbeville
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Abbeville.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Abbeville, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Abbeville te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot Abbeville te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brussel naar Abbeville

De goedkoopste Brussel - Abbeville treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 58,95 als je geluk hebt, of € 75,15 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 94,65 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Abbeville te reizen

Als u met de trein naar Abbeville reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Abbeville

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB en TER wanneer u van Brussel naar Abbeville reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord SNCB, TER, FlixBus van Brussel tot Abbeville
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Abbeville met train.
Voorzieningen SNCB TER FlixBus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning cross cross check

Brussel tot Abbeville CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
13.78kg
Bus
14.76kg
Vlucht
39.36kg
Carpoolen
31.49kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brussel tot Abbeville met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brussel en Abbeville is 13.78kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brussel en Abbeville? Door de trein te nemen tussen Brussel en Abbeville bespaar je 25.58kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.98kg vs de bus en 17.71kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brussel tot Abbeville?
Een trein-ticket van Brussel tot Abbeville is € 61,09. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 61,09.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Abbeville?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Abbeville is € 61,09. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Abbeville door trein?
Brussel tot Abbeville is 196,8 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brussel en Abbeville?
Brussel tot Abbeville is gemiddeld 21 uur en 58 min. De snelste optie brengt u echter daar in 18 uur en 38 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Abbeville?
Brussel tot Abbeville wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail SNCB, TER, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brussel naar Abbeville?
Brussel naar Abbeville heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brussel naar Abbeville?
De vroegste trein van Brussel tot Abbeville vertrekt om 16:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brussel tot Abbeville?
De nieuwste trein van Brussel tot Abbeville vertrekt om 16:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Abbeville?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 61,09, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Abbeville door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brussel en Abbeville is 18 uur en 38 min.
Is er een directe trein van Brussel naar Abbeville?
Ja, er is een directe trein tussen Brussel en Abbeville.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Abbeville door trein?
De reis van trein van Brussel naar Abbeville zorgt voor 13.78kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel

Weekendjes weg van Brussel

Internationale routes van Brussel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel

Andere populaire trajecten