Vind een trein van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare

Brussel (Etterbeek) naar Roeselare door trein

De reis van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare door trein is 89,78 km en duurt 2 uur en 48 min. Er zijn 66 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:57 en de laatste om 18:20. Het is mogelijk om te reizen van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur2 uur en 48 min
Aansluiting per dag66
Eerste vertrek04:57
Laatste vertrek18:20
Afstand89,78 km
VertrekBrussel (Etterbeek)
AankomstRoeselare
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare

De goedkoopste Brussel (Etterbeek) - Roeselare treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Roeselare te reizen

Als u met de trein naar Roeselare reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Brussel (Etterbeek) tot Roeselare CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.28kg
Bus
6.73kg
Vlucht
17.96kg
Carpoolen
14.36kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare is 6.28kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare? Door de trein te nemen tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare bespaar je 11.68kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.45kg vs de bus en 8.08kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare door trein?
Brussel (Etterbeek) tot Roeselare is 89,78 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare?
Brussel (Etterbeek) tot Roeselare is gemiddeld 2 uur en 48 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 7 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare?
Brussel (Etterbeek) naar Roeselare heeft gemiddeld 66 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare?
De vroegste trein van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare vertrekt om 04:57. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare?
De nieuwste trein van Brussel (Etterbeek) tot Roeselare vertrekt om 18:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel (Etterbeek) naar Roeselare door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare is 2 uur en 7 min.
Is er een directe trein van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare?
Ja, er is een directe trein tussen Brussel (Etterbeek) en Roeselare.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel (Etterbeek) tot Roeselare door trein?
De reis van trein van Brussel (Etterbeek) naar Roeselare zorgt voor 6.28kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel (Etterbeek)

Internationale routes van Brussel (Etterbeek) en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel (Etterbeek)

Belangrijkste trajecten naarRoeselare

Andere populaire trajecten