Trein Ieper - Roeselare prijzen vanaf € 11,30

22/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Ieper naar Roeselare door trein

De reis van Ieper naar Roeselare door trein is 19,74 km en duurt 1 uur en 4 min. Er zijn 17 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:15 en de laatste om 21:15. Het is mogelijk om te reizen van Ieper naar Roeselare door trein voor slechts € 11,30 of zoveel als € 11,30. De beste prijs voor deze reis is € 11,30.

Laagste prijs€ 11,30
Reisduur1 uur en 4 min
Aansluiting per dag17
Laagste prijs€ 11,30
Hoogste prijs€ 11,30
Eerste vertrek05:15
Laatste vertrek21:15
Afstand19,74 km
VertrekIeper
AankomstRoeselare
VervoerdersIc

Goedkope trein-tickets van Ieper tot Roeselare
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ieper tot Roeselare.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ieper naar Roeselare, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ieper naar Roeselare te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ieper naar Roeselare

De goedkoopste Ieper - Roeselare treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,00 als je geluk hebt, of € 8,66 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 11,30 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Roeselare te reizen

Als u met de trein naar Roeselare reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Ieper tot Roeselare CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.38kg
Bus
1.48kg
Vlucht
3.95kg
Carpoolen
3.16kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ieper tot Roeselare met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ieper en Roeselare is 1.38kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ieper en Roeselare? Door de trein te nemen tussen Ieper en Roeselare bespaar je 2.57kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.1kg vs de bus en 1.78kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Ieper tot Roeselare?
Een trein-ticket van Ieper tot Roeselare is € 11,30. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Ieper naar Roeselare?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Ieper tot Roeselare is € 11,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Ieper en Roeselare door trein?
Ieper tot Roeselare is 19,74 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ieper en Roeselare?
Ieper tot Roeselare is gemiddeld 1 uur en 4 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 2 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Ieper naar Roeselare?
Ieper naar Roeselare heeft gemiddeld 17 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ieper naar Roeselare?
De vroegste trein van Ieper tot Roeselare vertrekt om 05:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ieper tot Roeselare?
De nieuwste trein van Ieper tot Roeselare vertrekt om 21:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Ieper tot Roeselare?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ieper naar Roeselare door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ieper en Roeselare is 1 uur en 2 min.
Is er een directe trein van Ieper naar Roeselare?
Ja, er is een directe trein tussen Ieper en Roeselare.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ieper tot Roeselare door trein?
De reis van trein van Ieper naar Roeselare zorgt voor 1.38kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Ieper

Weekendjes weg van Ieper

Internationale routes van Ieper en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Ieper

Belangrijkste trajecten naarRoeselare

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten