Trein Geel - Beringen prijzen vanaf € 5,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Geel naar Beringen door trein

De reis van Geel naar Beringen door trein is 21 km en duurt 0 uur en 33 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:47 en de laatste om 21:55. Het is mogelijk om te reizen van Geel naar Beringen door trein voor slechts € 5,00 of zoveel als € 5,00. De beste prijs voor deze reis is € 5,00.

Laagste prijs€ 5,00
Reisduur0 uur en 33 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 5,00
Hoogste prijs€ 5,00
Eerste vertrek00:47
Laatste vertrek21:55
Afstand21 km
VertrekGeel
AankomstBeringen
VervoerdersSNCB

Goedkope trein-tickets van Geel tot Beringen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Geel tot Beringen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Geel naar Beringen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Geel naar Beringen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Geel naar Beringen

De goedkoopste Geel - Beringen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 5,00 als je geluk hebt, of € 5,15 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 5,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Beringen te reizen

Als u met de trein naar Beringen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCB van Geel tot Beringen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Geel naar Beringen met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Geel tot Beringen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.47kg
Bus
1.57kg
Vlucht
4.2kg
Carpoolen
3.36kg
Wat is de CO2-uitstoot van Geel tot Beringen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Geel en Beringen is 1.47kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Geel en Beringen? Door de trein te nemen tussen Geel en Beringen bespaar je 2.73kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.1kg vs de bus en 1.89kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Geel tot Beringen?
Een trein-ticket van Geel tot Beringen is € 5,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 5,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Geel naar Beringen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Geel tot Beringen is € 5,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Geel en Beringen door trein?
Geel tot Beringen is 21 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Geel en Beringen?
Geel tot Beringen is gemiddeld 0 uur en 33 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 28 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Geel naar Beringen?
Geel naar Beringen heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Geel naar Beringen?
De vroegste trein van Geel tot Beringen vertrekt om 00:47. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Geel tot Beringen?
De nieuwste trein van Geel tot Beringen vertrekt om 21:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Geel tot Beringen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 5,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Geel naar Beringen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Geel en Beringen is 0 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Geel naar Beringen?
Ja, er is een directe trein tussen Geel en Beringen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Geel tot Beringen door trein?
De reis van trein van Geel naar Beringen zorgt voor 1.47kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Geel

Internationale routes van Geel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Geel

Belangrijkste trajecten naarBeringen

Andere populaire trajecten