Vind een trein van Hoei naar Rivage

18/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Hoei naar Rivage door trein

De reis van Hoei naar Rivage door trein is 53,21 km en duurt 1 uur en 23 min. Er zijn 64 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:06 en de laatste om 23:45. Het is mogelijk om te reizen van Hoei naar Rivage door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur1 uur en 23 min
Aansluiting per dag64
Eerste vertrek05:06
Laatste vertrek23:45
Afstand53,21 km
VertrekHoei
AankomstRivage
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Hoei tot Rivage
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Hoei tot Rivage.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Hoei naar Rivage, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Hoei naar Rivage te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Rivage te reizen

Als u met de trein naar Rivage reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Hoei tot Rivage CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.72kg
Bus
3.99kg
Vlucht
10.64kg
Carpoolen
8.51kg
Wat is de CO2-uitstoot van Hoei tot Rivage met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Hoei en Rivage is 3.72kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Hoei en Rivage? Door de trein te nemen tussen Hoei en Rivage bespaar je 6.92kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.27kg vs de bus en 4.79kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Hoei en Rivage door trein?
Hoei tot Rivage is 53,21 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Hoei en Rivage?
Hoei tot Rivage is gemiddeld 1 uur en 23 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 56 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Hoei naar Rivage?
Hoei naar Rivage heeft gemiddeld 64 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Hoei naar Rivage?
De vroegste trein van Hoei tot Rivage vertrekt om 05:06. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Hoei tot Rivage?
De nieuwste trein van Hoei tot Rivage vertrekt om 23:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Hoei naar Rivage door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Hoei en Rivage is 0 uur en 56 min.
Is er een directe trein van Hoei naar Rivage?
Ja, er is een directe trein tussen Hoei en Rivage.
Wat is de CO2-uitstoot voor Hoei tot Rivage door trein?
De reis van trein van Hoei naar Rivage zorgt voor 3.72kg CO2-uitstoot.