Trein Namen - Willebroek prijzen vanaf € 14,00

12/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Namen naar Willebroek door trein

De reis van Namen naar Willebroek door trein is 75,11 km en duurt 16 uur en 16 min. Er zijn 66 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:15 en de laatste om 23:45. Het is mogelijk om te reizen van Namen naar Willebroek door trein voor slechts € 14,00 of zoveel als € 14,00. De beste prijs voor deze reis is € 14,00.

Laagste prijs€ 14,00
Reisduur16 uur en 16 min
Aansluiting per dag66
Laagste prijs€ 14,00
Hoogste prijs€ 14,00
Eerste vertrek00:15
Laatste vertrek23:45
Afstand75,11 km
VertrekNamen
AankomstWillebroek
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Namen tot Willebroek
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Namen tot Willebroek.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Namen naar Willebroek, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Namen naar Willebroek te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Namen naar Willebroek

De goedkoopste Namen - Willebroek treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Willebroek te reizen

Als u met de trein naar Willebroek reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Namen tot Willebroek CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.26kg
Bus
5.63kg
Vlucht
15.02kg
Carpoolen
12.02kg
Wat is de CO2-uitstoot van Namen tot Willebroek met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Namen en Willebroek is 5.26kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Namen en Willebroek? Door de trein te nemen tussen Namen en Willebroek bespaar je 9.76kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.37kg vs de bus en 6.76kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Namen tot Willebroek?
Een trein-ticket van Namen tot Willebroek is € 14,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Namen naar Willebroek?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Namen tot Willebroek is € 14,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Namen en Willebroek door trein?
Namen tot Willebroek is 75,11 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Namen en Willebroek?
Namen tot Willebroek is gemiddeld 16 uur en 16 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 50 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Namen naar Willebroek?
Namen naar Willebroek heeft gemiddeld 66 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Namen naar Willebroek?
De vroegste trein van Namen tot Willebroek vertrekt om 00:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Namen tot Willebroek?
De nieuwste trein van Namen tot Willebroek vertrekt om 23:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Namen tot Willebroek?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Namen naar Willebroek door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Namen en Willebroek is 1 uur en 50 min.
Is er een directe trein van Namen naar Willebroek?
Ja, er is een directe trein tussen Namen en Willebroek.
Wat is de CO2-uitstoot voor Namen tot Willebroek door trein?
De reis van trein van Namen naar Willebroek zorgt voor 5.26kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Namen

Weekendjes weg van Namen

Internationale routes van Namen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Namen

Belangrijkste trajecten naarWillebroek

Andere populaire trajecten