Trein Ninove - Oostende prijzen vanaf € 18,80

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Ninove naar Oostende door trein

De reis van Ninove naar Oostende door trein is 89,62 km en duurt 3 uur en 2 min. Er zijn 14 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:50 en de laatste om 20:06. Het is mogelijk om te reizen van Ninove naar Oostende door trein voor slechts € 18,80 of zoveel als € 35,59. De beste prijs voor deze reis is € 18,80.

Laagste prijs€ 18,80
Reisduur3 uur en 2 min
Aansluiting per dag14
Laagste prijs€ 18,80
Hoogste prijs€ 35,59
Eerste vertrek04:50
Laatste vertrek20:06
Afstand89,62 km
VertrekNinove
AankomstOostende
VervoerdersSNCB, DB - IntercityMeer

Trein Tickets van Ninove tot Ostend

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ninove tot Ostend

Goedkope trein-tickets van Ninove tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ninove tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ninove naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ninove naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Ninove tot Ostend te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ninove naar Oostende

De goedkoopste Ninove - Oostende treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 14,00 als je geluk hebt, of € 17,36 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,30 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Oostende te reizen

Als u met de trein naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Ninove tot Oostende

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB en DB - Intercity wanneer u van Ninove naar Oostende reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord SNCB, DB - Intercity, Regional van Ninove tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Ninove naar Oostende met train.
Voorzieningen SNCB DB - Intercity Regional FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross check cross
air_con Airconditioning cross cross check check
bicycle Fiets cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross check cross

Ninove tot Oostende CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.27kg
Bus
6.72kg
Vlucht
17.92kg
Carpoolen
14.34kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ninove tot Oostende met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ninove en Oostende is 6.27kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ninove en Oostende? Door de trein te nemen tussen Ninove en Oostende bespaar je 11.65kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.45kg vs de bus en 8.07kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Ninove tot Oostende?
Een trein-ticket van Ninove tot Oostende is € 20,88. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 18,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Ninove naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Ninove tot Oostende is € 18,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Ninove en Oostende door trein?
Ninove tot Oostende is 89,62 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ninove en Oostende?
Ninove tot Oostende is gemiddeld 3 uur en 2 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 41 min.
Welke bedrijven werken van Ninove tot Oostende?
Ninove tot Oostende wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail SNCB, DB - Intercity, Regional, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Ninove naar Oostende?
Ninove naar Oostende heeft gemiddeld 14 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ninove naar Oostende?
De vroegste trein van Ninove tot Oostende vertrekt om 04:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ninove tot Oostende?
De nieuwste trein van Ninove tot Oostende vertrekt om 20:06. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Ninove tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 18,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ninove naar Oostende door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ninove en Oostende is 1 uur en 41 min.
Is er een directe trein van Ninove naar Oostende?
Ja, er is een directe trein tussen Ninove en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ninove tot Oostende door trein?
De reis van trein van Ninove naar Oostende zorgt voor 6.27kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Ninove

Internationale routes van Ninove en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Ninove

Belangrijkste trajecten naarOostende

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten