Vind een trein van Vichte naar Ieper

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vichte naar Ieper door trein

De reis van Vichte naar Ieper door trein is 36,27 km en duurt 1 uur en 0 min. Er zijn 63 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:47 en de laatste om 23:12. Het is mogelijk om te reizen van Vichte naar Ieper door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur1 uur en 0 min
Aansluiting per dag63
Eerste vertrek06:47
Laatste vertrek23:12
Afstand36,27 km
VertrekVichte
AankomstIeper
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Vichte tot Ieper
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Vichte tot Ieper.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Vichte naar Ieper, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Vichte naar Ieper te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Vichte naar Ieper

De goedkoopste Vichte - Ieper treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Ieper te reizen

Als u met de trein naar Ieper reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vichte tot Ieper CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.54kg
Bus
2.72kg
Vlucht
7.25kg
Carpoolen
5.8kg
Wat is de CO2-uitstoot van Vichte tot Ieper met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Vichte en Ieper is 2.54kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Vichte en Ieper? Door de trein te nemen tussen Vichte en Ieper bespaar je 4.71kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.18kg vs de bus en 3.26kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Vichte en Ieper door trein?
Vichte tot Ieper is 36,27 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Vichte en Ieper?
Vichte tot Ieper is gemiddeld 1 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 53 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Vichte naar Ieper?
Vichte naar Ieper heeft gemiddeld 63 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Vichte naar Ieper?
De vroegste trein van Vichte tot Ieper vertrekt om 06:47. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Vichte tot Ieper?
De nieuwste trein van Vichte tot Ieper vertrekt om 23:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Vichte naar Ieper door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Vichte en Ieper is 0 uur en 53 min.
Is er een directe trein van Vichte naar Ieper?
Ja, er is een directe trein tussen Vichte en Ieper.
Wat is de CO2-uitstoot voor Vichte tot Ieper door trein?
De reis van trein van Vichte naar Ieper zorgt voor 2.54kg CO2-uitstoot.