Trein Lisboa - Abrantes prijzen vanaf € 7,75

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
€ 8,15

Lisboa naar Abrantes door trein

De reis van Lisboa naar Abrantes door trein is 116,21 km en duurt 2 uur en 1 min. Er zijn 24 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:50 en de laatste om 19:53. Het is mogelijk om te reizen van Lisboa naar Abrantes door trein voor slechts € 7,75 of zoveel als € 20,40. De beste prijs voor deze reis is € 7,75.

Laagste prijs€ 7,75
Reisduur2 uur en 1 min
Aansluiting per dag24
Laagste prijs€ 7,75
Hoogste prijs€ 20,40
Eerste vertrek05:50
Laatste vertrek19:53
Afstand116,21 km
VertrekLisboa
AankomstAbrantes
VervoerdersR - Regional, IR - InterRegionalMeer

Trein Tickets van Lisbon tot Abrantes

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lisbon tot Abrantes

Goedkope trein-tickets van Lisboa tot Abrantes
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lisboa tot Abrantes.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lisboa naar Abrantes, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lisboa naar Abrantes te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lisbon tot Abrantes te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 5,83 tot € 10,75, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 46% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lisboa naar Abrantes

De goedkoopste Lisboa - Abrantes treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,56 als je geluk hebt, of € 10,17 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 11,10 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Abrantes te reizen

Als u met de trein naar Abrantes reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Lisboa tot Abrantes CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.13kg
Bus
8.72kg
Vlucht
23.24kg
Carpoolen
18.59kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lisboa tot Abrantes met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lisboa en Abrantes is 8.13kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lisboa en Abrantes? Door de trein te nemen tussen Lisboa en Abrantes bespaar je 15.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.59kg vs de bus en 10.46kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lisboa tot Abrantes?
Een trein-ticket van Lisboa tot Abrantes is € 10,83. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,75.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lisboa naar Abrantes?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lisboa tot Abrantes is € 7,75. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lisboa en Abrantes door trein?
Lisboa tot Abrantes is 116,21 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lisboa en Abrantes?
Lisboa tot Abrantes is gemiddeld 2 uur en 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 19 min.
Welke bedrijven werken van Lisboa tot Abrantes?
Lisboa tot Abrantes wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail R - Regional, IR - InterRegional, AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lisboa naar Abrantes?
Lisboa naar Abrantes heeft gemiddeld 24 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lisboa naar Abrantes?
De vroegste trein van Lisboa tot Abrantes vertrekt om 05:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lisboa tot Abrantes?
De nieuwste trein van Lisboa tot Abrantes vertrekt om 19:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lisboa tot Abrantes?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 7,75, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Lisboa naar Abrantes?
Er zijn gemiddeld 5 van Lisboa om naar Abrantes te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Lisboa naar Abrantes door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lisboa en Abrantes is 1 uur en 19 min.
Is er een directe trein van Lisboa naar Abrantes?
Ja, er is een directe trein tussen Lisboa en Abrantes.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lisboa tot Abrantes door trein?
De reis van trein van Lisboa naar Abrantes zorgt voor 8.13kg CO2-uitstoot.