Trein Lisboa - Caldas da Rainha prijzen vanaf € 9,55

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Lisboa naar Caldas da Rainha door trein

De reis van Lisboa naar Caldas da Rainha door trein is 75,36 km en duurt 2 uur en 47 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:19 en de laatste om 16:33. Het is mogelijk om te reizen van Lisboa naar Caldas da Rainha door trein voor slechts € 9,55 of zoveel als € 10,85. De beste prijs voor deze reis is € 9,55.

Laagste prijs€ 9,55
Reisduur2 uur en 47 min
Aansluiting per dag6
Laagste prijs€ 9,55
Hoogste prijs€ 10,85
Eerste vertrek05:19
Laatste vertrek16:33
Afstand75,36 km
VertrekLisboa
AankomstCaldas da Rainha
VervoerdersR - Regional, IR - InterRegional

Trein Tickets van Lisbon tot Caldas da Rainha

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lisbon tot Caldas da Rainha

Goedkope trein-tickets van Lisboa tot Caldas da Rainha
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lisboa tot Caldas da Rainha.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lisboa naar Caldas da Rainha, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lisboa naar Caldas da Rainha te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lisbon tot Caldas da Rainha te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 9,00 tot € 11,78, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 24% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lisboa naar Caldas da Rainha

De goedkoopste Lisboa - Caldas da Rainha treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,03 als je geluk hebt, of € 9,59 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 10,32 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Caldas da Rainha te reizen

Als u met de trein naar Caldas da Rainha reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Lisboa tot Caldas da Rainha CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.28kg
Bus
5.65kg
Vlucht
15.07kg
Carpoolen
12.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lisboa tot Caldas da Rainha met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lisboa en Caldas da Rainha is 5.28kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lisboa en Caldas da Rainha? Door de trein te nemen tussen Lisboa en Caldas da Rainha bespaar je 9.79kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.37kg vs de bus en 6.78kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lisboa tot Caldas da Rainha?
Een trein-ticket van Lisboa tot Caldas da Rainha is € 10,03. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,55.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lisboa naar Caldas da Rainha?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lisboa tot Caldas da Rainha is € 9,55. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lisboa en Caldas da Rainha door trein?
Lisboa tot Caldas da Rainha is 75,36 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lisboa en Caldas da Rainha?
Lisboa tot Caldas da Rainha is gemiddeld 2 uur en 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 26 min.
Welke bedrijven werken van Lisboa tot Caldas da Rainha?
Lisboa tot Caldas da Rainha wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail R - Regional, IR - InterRegional diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lisboa naar Caldas da Rainha?
Lisboa naar Caldas da Rainha heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lisboa naar Caldas da Rainha?
De vroegste trein van Lisboa tot Caldas da Rainha vertrekt om 05:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lisboa tot Caldas da Rainha?
De nieuwste trein van Lisboa tot Caldas da Rainha vertrekt om 16:33. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lisboa tot Caldas da Rainha?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,55, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Lisboa naar Caldas da Rainha door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lisboa en Caldas da Rainha is 2 uur en 26 min.
Is er een directe trein van Lisboa naar Caldas da Rainha?
Ja, er is een directe trein tussen Lisboa en Caldas da Rainha.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lisboa tot Caldas da Rainha door trein?
De reis van trein van Lisboa naar Caldas da Rainha zorgt voor 5.28kg CO2-uitstoot.