Trein Lisboa - Portimão prijzen vanaf € 12,60

27/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 12,60
€ 15,54
€ 15,54

Lisboa naar Portimão door trein

De reis van Lisboa naar Portimão door trein is 184,7 km en duurt 3 uur en 56 min. Er zijn 14 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:45 en de laatste om 18:40. Het is mogelijk om te reizen van Lisboa naar Portimão door trein voor slechts € 12,60 of zoveel als € 26,71. De beste prijs voor deze reis is € 12,60.

Laagste prijs€ 12,60
Reisduur3 uur en 56 min
Aansluiting per dag14
Laagste prijs€ 12,60
Hoogste prijs€ 26,71
Eerste vertrek07:45
Laatste vertrek18:40
Afstand184,7 km
VertrekLisboa
AankomstPortimão
VervoerdersAP - Alfa Pendular, IC - Intercidades

Trein Tickets van Lisbon tot Portimao

Vertrekdatum
maandag 27 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lisbon tot Portimao

Goedkope trein-tickets van Lisboa tot Portimão
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lisboa tot Portimão.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lisboa naar Portimão, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lisboa naar Portimão te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lisbon tot Portimao te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,12 tot € 23,14, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 56% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lisboa naar Portimão

De goedkoopste Lisboa - Portimão treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 5,86 als je geluk hebt, of € 16,85 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 19,94 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Portimão te reizen

Als u met de trein naar Portimão reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Lisboa tot Portimão CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.93kg
Bus
13.85kg
Vlucht
36.94kg
Carpoolen
29.55kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lisboa tot Portimão met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lisboa en Portimão is 12.93kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lisboa en Portimão? Door de trein te nemen tussen Lisboa en Portimão bespaar je 24.01kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.92kg vs de bus en 16.62kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lisboa tot Portimão?
Een trein-ticket van Lisboa tot Portimão is € 20,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lisboa naar Portimão?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lisboa tot Portimão is € 12,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lisboa en Portimão door trein?
Lisboa tot Portimão is 184,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lisboa en Portimão?
Lisboa tot Portimão is gemiddeld 3 uur en 56 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 16 min.
Welke bedrijven werken van Lisboa tot Portimão?
Lisboa tot Portimão wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades, R - Regional diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lisboa naar Portimão?
Lisboa naar Portimão heeft gemiddeld 14 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lisboa naar Portimão?
De vroegste trein van Lisboa tot Portimão vertrekt om 07:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lisboa tot Portimão?
De nieuwste trein van Lisboa tot Portimão vertrekt om 18:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lisboa tot Portimão?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 12,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Lisboa naar Portimão door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lisboa en Portimão is 3 uur en 16 min.
Is er een directe trein van Lisboa naar Portimão?
Ja, er is een directe trein tussen Lisboa en Portimão.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lisboa tot Portimão door trein?
De reis van trein van Lisboa naar Portimão zorgt voor 12.93kg CO2-uitstoot.