Trein Lisboa - Santarém prijzen vanaf € 5,00

18/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 6,65
Morgen € 6,65
2 dagen € 6,65
3 dagen € 6,65

Lisboa naar Santarém door trein

De reis van Lisboa naar Santarém door trein is 69,32 km en duurt 0 uur en 51 min. Er zijn 66 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:15 en de laatste om 22:53. Het is mogelijk om te reizen van Lisboa naar Santarém door trein voor slechts € 5,00 of zoveel als € 18,70. De beste prijs voor deze reis is € 5,00.

Laagste prijs€ 5,00
Reisduur0 uur en 51 min
Aansluiting per dag66
Laagste prijs€ 5,00
Hoogste prijs€ 18,70
Eerste vertrek00:15
Laatste vertrek22:53
Afstand69,32 km
VertrekLisboa
AankomstSantarém
VervoerdersIR - InterRegional, R - RegionalMeer

Trein Tickets van Lisbon tot Santarém

Vertrekdatum
donderdag 18 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lisbon tot Santarém

Goedkope trein-tickets van Lisboa tot Santarém
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lisboa tot Santarém.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lisboa naar Santarém, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lisboa naar Santarém te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lisbon tot Santarém te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 5,00 tot € 6,73, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 26% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lisboa naar Santarém

De goedkoopste Lisboa - Santarém treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 6,39 als je geluk hebt, of € 10,28 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,81 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Santarém te reizen

Als u met de trein naar Santarém reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Lisboa tot Santarém CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.85kg
Bus
5.2kg
Vlucht
13.86kg
Carpoolen
11.09kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lisboa tot Santarém met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lisboa en Santarém is 4.85kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lisboa en Santarém? Door de trein te nemen tussen Lisboa en Santarém bespaar je 9.01kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.35kg vs de bus en 6.24kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lisboa tot Santarém?
Een trein-ticket van Lisboa tot Santarém is € 7,82. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 5,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lisboa naar Santarém?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lisboa tot Santarém is € 5,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lisboa en Santarém door trein?
Lisboa tot Santarém is 69,32 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lisboa en Santarém?
Lisboa tot Santarém is gemiddeld 0 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 29 min.
Welke bedrijven werken van Lisboa tot Santarém?
Lisboa tot Santarém wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail IR - InterRegional, R - Regional, AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lisboa naar Santarém?
Lisboa naar Santarém heeft gemiddeld 66 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lisboa naar Santarém?
De vroegste trein van Lisboa tot Santarém vertrekt om 00:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lisboa tot Santarém?
De nieuwste trein van Lisboa tot Santarém vertrekt om 22:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lisboa tot Santarém?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 5,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Lisboa naar Santarém?
Er zijn gemiddeld 66 van Lisboa om naar Santarém te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Lisboa naar Santarém door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lisboa en Santarém is 0 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Lisboa naar Santarém?
Ja, er is een directe trein tussen Lisboa en Santarém.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lisboa tot Santarém door trein?
De reis van trein van Lisboa naar Santarém zorgt voor 4.85kg CO2-uitstoot.