Trein Doornik - Boussu prijzen vanaf € 9,50

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Doornik naar Boussu door trein

De reis van Doornik naar Boussu door trein is 34,54 km en duurt 0 uur en 54 min. Er zijn 14 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:43 en de laatste om 19:43. Het is mogelijk om te reizen van Doornik naar Boussu door trein voor slechts € 9,50 of zoveel als € 9,50. De beste prijs voor deze reis is € 9,50.

Laagste prijs€ 9,50
Reisduur0 uur en 54 min
Aansluiting per dag14
Laagste prijs€ 9,50
Hoogste prijs€ 9,50
Eerste vertrek06:43
Laatste vertrek19:43
Afstand34,54 km
VertrekDoornik
AankomstBoussu
VervoerdersIc

Trein Tickets van Tournai tot Boussu

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Tournai tot Boussu

Goedkope trein-tickets van Doornik tot Boussu
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Doornik tot Boussu.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Doornik naar Boussu, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Doornik naar Boussu te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Tournai tot Boussu te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Doornik naar Boussu

De goedkoopste Doornik - Boussu treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 14,43 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Boussu te reizen

Als u met de trein naar Boussu reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Doornik tot Boussu CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.42kg
Bus
2.59kg
Vlucht
6.91kg
Carpoolen
5.53kg
Wat is de CO2-uitstoot van Doornik tot Boussu met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Doornik en Boussu is 2.42kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Doornik en Boussu? Door de trein te nemen tussen Doornik en Boussu bespaar je 4.49kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.17kg vs de bus en 3.11kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Doornik tot Boussu?
Een trein-ticket van Doornik tot Boussu is € 9,50. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Doornik naar Boussu?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Doornik tot Boussu is € 9,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Doornik en Boussu door trein?
Doornik tot Boussu is 34,54 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Doornik en Boussu?
Doornik tot Boussu is gemiddeld 0 uur en 54 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 53 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Doornik naar Boussu?
Doornik naar Boussu heeft gemiddeld 14 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Doornik naar Boussu?
De vroegste trein van Doornik tot Boussu vertrekt om 06:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Doornik tot Boussu?
De nieuwste trein van Doornik tot Boussu vertrekt om 19:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Doornik tot Boussu?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Doornik naar Boussu door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Doornik en Boussu is 0 uur en 53 min.
Is er een directe trein van Doornik naar Boussu?
Ja, er is een directe trein tussen Doornik en Boussu.
Wat is de CO2-uitstoot voor Doornik tot Boussu door trein?
De reis van trein van Doornik naar Boussu zorgt voor 2.42kg CO2-uitstoot.