Trein Doornik - Charleroi prijzen vanaf € 17,79

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Doornik naar Charleroi door trein

De reis van Doornik naar Charleroi door trein is 77,81 km en duurt 2 uur en 28 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:43 en de laatste om 22:44. Het is mogelijk om te reizen van Doornik naar Charleroi door trein voor slechts € 17,79 of zoveel als € 41,08. De beste prijs voor deze reis is € 17,79.

Laagste prijs€ 17,79
Reisduur2 uur en 28 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 17,79
Hoogste prijs€ 41,08
Eerste vertrek05:43
Laatste vertrek22:44
Afstand77,81 km
VertrekDoornik
AankomstCharleroi
VervoerdersFlibco, DB - IntercityMeer

Trein Tickets van Tournai tot Charleroi

Vertrekdatum
zondag 26 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Tournai tot Charleroi

Goedkope trein-tickets van Doornik tot Charleroi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Doornik tot Charleroi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Doornik naar Charleroi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Doornik naar Charleroi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Tournai tot Charleroi te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Doornik naar Charleroi

De goedkoopste Doornik - Charleroi treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 16,39 als je geluk hebt, of € 18,60 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 35,24 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Charleroi te reizen

Als u met de trein naar Charleroi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Doornik tot Charleroi

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - Intercity wanneer u van Doornik naar Charleroi reist.

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Flibco, DB - Intercity, Regional van Doornik tot Charleroi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Doornik naar Charleroi met train.
Voorzieningen Flibco DB - Intercity Regional TER
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check cross check
air_con Airconditioning check cross check cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross check cross
bicycle Fiets cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross check cross

Doornik tot Charleroi CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.45kg
Bus
5.84kg
Vlucht
15.56kg
Carpoolen
12.45kg
Wat is de CO2-uitstoot van Doornik tot Charleroi met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Doornik en Charleroi is 5.45kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Doornik en Charleroi? Door de trein te nemen tussen Doornik en Charleroi bespaar je 10.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.39kg vs de bus en 7kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Doornik tot Charleroi?
Een trein-ticket van Doornik tot Charleroi is € 22,12. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,79.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Doornik naar Charleroi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Doornik tot Charleroi is € 17,79. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Doornik en Charleroi door trein?
Doornik tot Charleroi is 77,81 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Doornik en Charleroi?
Doornik tot Charleroi is gemiddeld 2 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 4 min.
Welke bedrijven werken van Doornik tot Charleroi?
Doornik tot Charleroi wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Flibco, DB - Intercity, Regional, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Doornik naar Charleroi?
Doornik naar Charleroi heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Doornik naar Charleroi?
De vroegste trein van Doornik tot Charleroi vertrekt om 05:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Doornik tot Charleroi?
De nieuwste trein van Doornik tot Charleroi vertrekt om 22:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Doornik tot Charleroi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,79, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Doornik naar Charleroi?
Er zijn gemiddeld 12 van Doornik om naar Charleroi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Doornik naar Charleroi door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Doornik en Charleroi is 1 uur en 4 min.
Is er een directe trein van Doornik naar Charleroi?
Ja, er is een directe trein tussen Doornik en Charleroi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Doornik tot Charleroi door trein?
De reis van trein van Doornik naar Charleroi zorgt voor 5.45kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Doornik

Internationale routes van Doornik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Doornik

Belangrijkste trajecten naarCharleroi

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten